Neler Yeni

Yardım win11 de Forza horizon 5 oyundan atıyor

BabaVoss7

80+ Silver
Win10 dan win11 e yükseltim temiz kurulum yapmadım belki ondandır emin değilim. Ama şimdilik sadece bu oyunda oluyor sıkıntı. Win10 da hiçbir sıkıntı yoktu. 11 e yükseltince durduk yere oyundan atmaya başladı. Bazen ta en başta atıyor. Bazen bir saat sonra. bazen hiç açmıyor. Mantıklı bir çözüm bulamadım var mıdır daha önce yaşayan?

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Win10 dan win11 e yükseltim temiz kurulum yapmadım belki ondandır emin değilim. Ama şimdilik sadece bu oyunda oluyor sıkıntı. Win10 da hiçbir sıkıntı yoktu. 11 e yükseltince durduk yere oyundan atmaya başladı. Bazen ta en başta atıyor. Bazen bir saat sonra. bazen hiç açmıyor. Mantıklı bir çözüm bulamadım var mıdır daha önce yaşayan?
dosyaları kontrol ettin mi dostum tam mı?

BabaVoss7

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam kral gamepassten bu arada ondan olabilirmi bilmiyorum. xboxa pek güvenmiyorum bu konuda. şimdi sildim tekrar yüklüyorum malum 110 gb. son çare

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
tam kral gamepassten bu arada ondan olabilirmi bilmiyorum. xboxa pek güvenmiyorum bu konuda. şimdi sildim tekrar yüklüyorum malum 110 gb. son çare
dosyalarda değişiklik olabiliyor win 10la win 11 arasında onları indirdiysen aklıma başka bişey gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de gamepassten almıştım ama bi sorun yaşamadım

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Gamepasstan indirdim ayni sorun bende de oldu gina geldi artik. Steamden forza 4 oynadigimda falan hic bir sorun yoktu 5i fiyatlandirmadan dolayi necbur xboxdan indirdim, winle alakalj bir sey degil xboxun bi sorunu bu. İncelemelerinin %80i oyundan atiyor diye zaten.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Forzafix indirip deneyin

BabaVoss7

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepasstan indirdim ayni sorun bende de oldu gina geldi artik. Steamden forza 4 oynadigimda falan hic bir sorun yoktu 5i fiyatlandirmadan dolayi necbur xboxdan indirdim, winle alakalj bir sey degil xboxun bi sorunu bu. İncelemelerinin %80i oyundan atiyor diye zaten.
ama işte win 10 da iken hiçbi sıkıntı yoktu bende o garibime gittim ama haklı olabilirsin

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
ama işte win 10 da iken hiçbi sıkıntı yoktu bende o garibime gittim ama haklı olabilirsin
Winlik bir sey olacağını sanmiyorum microsoft kaynakli sorun tamamen, bu kadar inceleme win11 kullanicilarindan gelemez sonucta sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,170
Üyeler
166,896
Son üye
aaburakab
Top Bottom