telefonla usb ile ethernet nasıl yapacağın yardıncı olur musunlan kablosu veya telefonla usb ile ethernet bağlantısı sağlayın. windows'u ayarlardan güncellediğinizde kendisi gelir
Youtubedan izledim de ayarlara gidip windows güncekleremekerini mi yapmalıyımtelefonla usb ile ethernet nasıl yapacağın yardıncı olur musun
evet mobil erişim noktasını açıyorsun telefondan usb ile bağla diye seçenek olmalı (androidlerde var en azından iphone'larda bilmiyorum) ayrıca mobil veri açmanıza da gerek yok wifi'ya bağlanın telefonla o şekilde de paylaşabilirsiniz bilgisayarınızatelefonla usb ile ethernet nasıl yapacağın yardıncı olur musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtubedan izledim de ayarlara gidip windows güncekleremekerini mi yapmalıyım
anakartında wifi özelliği yok.win 11 kurdum wifi gözükmüyor driver indirmem lazımmış anakartın dayfasını ekliyorum aşağıya hangisi
teşekkür ederim valla çok işime yaradıevet mobil erişim noktasını açıyorsun telefondan usb ile bağla diye seçenek olmalı (androidlerde var en azından iphone'larda bilmiyorum) ayrıca mobil veri açmanıza da gerek yok wifi'ya bağlanın telefonla o şekilde de paylaşabilirsiniz bilgisayarınıza
ne demek rica ederimteşekkür ederim valla çok işime yaradı