Neler Yeni

win7 professional 64 bit iso dosyası

ElectriX

80+ Silver
flasha iso dosyayı atcam 2 tane seçenek sununca altaki iso dvd tarzı bişi var onu seçtim ama
SS atar mısın. Büyük ihtimalle sen şu an direkt flaşa yazıyorsun. Flaş pcye takılı mı?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege

ElectriX

80+ Silver
şu an win10 indiriliyorda hocam
Tamam peki pcye flaş takılı mı? Eğer takılıysa ve direkt ona kuruluyorsa işin kolay. Vİdeoyu izlemeye gerke kalmaz. Ama masaüstüne İso dosyasını gelirse izle.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Tamam peki pcye flaş takılı mı? Eğer takılıysa ve direkt ona kuruluyorsa işin kolay. Vİdeoyu izlemeye gerke kalmaz. Ama masaüstüne İso dosyasını gelirse izle.
hocam bu linkteki 3.38 dakida en üstekini seçmiş ama ben altakini seçmiştim usb şu an takılı deyil indiliyor az kaldı başka videolarda ise altakini seçiyorlardı sıkıntı olurmu altakini seçmiştim

ElectriX

80+ Silver
hocam bu linkteki 3.38 dakida en üstekini seçmiş ama ben altakini seçmiştim usb şu an takılı deyil indiliyor az kaldı başka videolarda ise altakini seçiyorlardı sıkıntı olurmu altakini seçmiştim
Tamamda dvd var mı sende?
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal ediliyorsa et flaşa kur.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Tamamda dvd var mı sende?
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal ediliyorsa et flaşa kur.
dvd çalışır vaziyette deyil ama altakini seçmiştim rufus ile yapınca bişi değişmez usb olanı yukardakinimi seçeyim tekrardan yapıp hocam

ElectriX

80+ Silver
dvd çalışır vaziyette deyil ama altakini seçmiştim rufus ile yapınca bişi değişmez usb olanı yukardakinimi seçeyim tekrardan yapıp hocam
Flaşla işin daha kolay olur o yüzden dedim. Dvd takılı mı pcye?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Flaşla işin daha kolay olur o yüzden dedim. Dvd takılı mı pcye?
hocam dvd takılı bilgisayara bu cd yerini diyorsanız önceden açılıyordu fi ara format için bilgisayarcıya götürdüydüm şimdi ise açılmıyor bidaki gittiğimde sorcaktım ama kendim format atmak istiyorum

ElectriX

80+ Silver
hocam dvd takılı bilgisayara bu cd yerini diyorsanız önceden açılıyordu fi ara format için bilgisayarcıya götürdüydüm şimdi ise açılmıyor bidaki gittiğimde sorcaktım ama kendim format atmak istiyorum
dvd takılıysa ona kuruyordur o zaman.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
dvd takılıysa ona kuruyordur o zaman.
hocam son noktadayım usb olanı seçmedim ıso dosyasını bir dvde yaz kısmında kaldım sizi dinliyorum kapatıp usb mi kurayım direk

ElectriX

80+ Silver
hocam son noktadayım usb olanı seçmedim ıso dosyasını bir dvde yaz kısmında kaldım sizi dinliyorum kapatıp usb mi kurayım direk
Dvd'ye bilgisayarım kısmından baksana dolu mu ve içinde bir şey var mı diye. Kurulmuş olmasın? SS at bu arada

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege

ElectriX

80+ Silver
Top Bottom