RookieTech
80+
Cihazıma Windows 11 için yükseltme gelmiş ama şunu merak ediyorum ben eğer cihazımı win11 e yükseltirsem hali hazırda kullandığım win10 lisansım gider mi ?
Gitmez hocamCihazıma Windows 11 için yükseltme gelmiş ama şunu merak ediyorum ben eğer cihazımı win11 e yükseltirsem hali hazırda kullandığım win10 lisansım gider mi ?
Öncelikle teşekkür ediyorum. Peki bir şey daha danışacağım ? Eğer ben win11e geçersem lisansız kullanmış olacağım demi onun için tekrar lisans kodu almam gerekiyor diye biliyorum doğru mu ?Gitmez hocam
Hayir yanlis biliyorsunuzÖncelikle teşekkür ediyorum. Peki bir şey daha danışacağım ? Eğer ben win11e geçersem lisansız kullanmış olacağım demi onun için tekrar lisans kodu almam gerekiyor diye biliyorum doğru mu ?
Teşekkür ederimHayir yanlis biliyorsunuz
Hayır. Lisansınızı hem W10 da hem de W11 de sorunsuz kullanabilirsiniz.Öncelikle teşekkür ediyorum. Peki bir şey daha danışacağım ? Eğer ben win11e geçersem lisansız kullanmış olacağım demi onun için tekrar lisans kodu almam gerekiyor diye biliyorum doğru mu ?
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi oldu herhangi bir sorun yaşamadan win11 e update edebildim. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dilerimHayır. Lisansınızı hem W10 da hem de W11 de sorunsuz kullanabilirsiniz.
Öyle bir şey yok win11 geçersen key gitmez. Ben win11 de 10 da kullanıyorum fakat favorim win10 Ben win10 da kalırdım.Öncelikle teşekkür ediyorum. Peki bir şey daha danışacağım ? Eğer ben win11e geçersem lisansız kullanmış olacağım demi onun için tekrar lisans kodu almam gerekiyor diye biliyorum doğru mu ?
Ben direkt update ettim ya umarım pişman olmamÖyle bir şey yok win11 geçersen key gitmez. Ben win11 de 10 da kullanıyorum fakat favorim win10 Ben win10 da kalırdım.
Win11 kullanıyorum bugüne kadar sorunu yaşamadı eski laptopumda da win10 var ona da bakıyorum arada fakat win10 daha çok hoşuma gidiyor niye bilmiyorum.Ben direkt update ettim ya umarım pişman olmam
Ama genelde gelen gideni aratıyor. Umarım aratmaz
Windows XP'ten sonra hiçbir işletim sistemini beğenemedim. PC yürüsün diye win8 win10 win11 kullandım ama bir XP değil hiçbiri.Win11 kullanıyorum bugüne kadar sorunu yaşamadı eski laptopumda da win10 var ona da bakıyorum arada fakat win10 daha çok hoşuma gidiyor niye bilmiyorum.