İtopya hazır sistem windows 11 sorunu

Banderas

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba forumda benzer konular olsada tam aradığımı bulamadım ve halletmek istiyorum hızlıca
Durum şu;
Salı günü İtopyadan hazır sistemim geldi içinde win10 deneme sürülü yüklü şekilde ben de pcyi kullanmaya devam ettim oyun falan yükledim ama şimdi bilgisayarı win11 yükseltmek istiyorum.
Windows sitesinden yüklemeyi denedim ancak

Windows 11 bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir. Hatası alıyorum

anakartım asus b450m k II sizce ne yapmalıyım kafama takıldı oem key alabiliri win 10 için ama bu hatayı geçirir mi bilmiyorum usbden yükleme yapsam iso dosyası çözüm olur mu tecrübesi biligisi olan varsa yardımcı olursa sevineceğim

"Şu an legacy modda olduğunuz için Secure Boot'u aktif etseniz dahi işe yaramıyor onun için sistemi UEFI'ye çevirmek gerekli. Güncelleştirme/Kurtarma/Gelişmiş Başlangıç/Şimdi Yeniden Başlat'ı seçin akabinde size attığım linkteki kodları girip pc'yi resetleyince sorununuz çözülmüş olacak."

Kaynak : https://www.technopat.net/sosyal/ko...e-oezelligini-desteklemelidir-hatasi.1700640/
linkteki kodlar dediği şeyler nerede onları göremiyorum galiba

galiba anladım peki mbr den gpt ye geçince dosyalarım duracak mı format gibi mi olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi sistemi aldınız?
imzadaki sistem hocam jaho proydu adı

Evet onu ben de göremedim şimdi tekrar bakıyorum
Hocam gördüm sonraki sayfada açmış gayet açıklayıcı mbrden gptye değiştir diyor heralde öyle olur ama dosyalar kalır mı söylememiş

galiba anladım peki mbr den gpt ye geçince dosyalarım duracak mı format gibi mi olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imzadaki sistem hocam jaho proydu adı
Ben de aynı sistemi aldım da daha elime ulaşmadı.Windows 10 yüklü olarak mı geldi sistem?

Aynen klasik itopya win 10 deneme sürümüyle gönderir

Geri