- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim geri yüklemeyi göstermiyor anlamadım şuanlık burda bırakıcam işi hocam bilgisayarı kapat diyip usbyi çıkarırsam sıkıntı olmaz dimiO zaman sistem geri yükleme yapın.
Hocam benim geri yüklemeyi göstermiyor anlamadım şuanlık burda bırakıcam işi hocam bilgisayarı kapat diyip usbyi çıkarırsam sıkıntı olmaz dimiO zaman sistem geri yükleme yapın.
Sorun giderde sistem geri yükleme.Hocam benim geri yüklemeyi göstermiyor anlamadım şuanlık burda bırakıcam işi hocam bilgisayarı kapat diyip usbyi çıkarırsam sıkıntı olmaz dimi
Yok hocam geri yükleme noktamı göstermiyor eminim 3-4 gün önce geri yükleme noktası oluşturdum ama yokSorun giderde sistem geri yükleme.
En yakın sistem geri yükleme noktanızı seçin. Son çare format.Yok hocam geri yükleme noktamı göstermiyor eminim 3-4 gün önce geri yükleme noktası oluşturdum ama yok
Hocam o riski şuan alamayacağım kuzene göstercem yarın oda halledemezse format. Sizde baya uğraştınız hakkınızı helal edin teşekkürler Şuan pcyi kapat diyip usb çıkarırsam sıkıntı olur mu onu öğrenebilirsem çok sevinirimEn yakın sistem geri yükleme noktanızı seçin. Son çare format.
Sıkıntı olmaz.Hocam o riski şuan alamayacağım kuzene göstercem yarın oda halledemezse format. Sizde baya uğraştınız hakkınızı helal edin teşekkürler Şuan pcyi kapat diyip usb çıkarırsam sıkıntı olur mu onu öğrenebilirsem çok sevinirim