Neler Yeni

Windows 10-11 güncellemesi %75 de kaldı

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan Tutal
Merhaba bu sabah Windows 11 güncellemesini yapmak istedim direk ayarlardan güncellemeyi yükle dedim ve neredeyse sabah saat 5 den beri böyle ne yapacam bilemedim

Ekler

• IMG_0124.jpeg
    IMG_0124.jpeg
    1.1 MB · Hit: 24

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Tuğra Yıldız
Hocam ben iyisinde kötüsünde değilim şuan ne yapmalıyım onu soruyorum
yapacak birsey yok gibi duruyor buga girmis olma ihtimali cok yuksek kapatip acarsan iki ihtimal var ya yukselmis veya yukselmemis olur yada sistem dosyalarina zarar gelir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisayarının kasasına yeniden başlatma tuşu varsa basabilirsin oradan SHIFT tuşuna spamlayıp kurtarma ekranına girmeye çalış eğer başarabilirsen oradan güveni moda gir veya sorun tarama yapabilirsin

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan Tutal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarının kasasına yeniden başlatma tuşu varsa basabilirsin oradan SHIFT tuşuna spamlayıp kurtarma ekranına girmeye çalış eğer başarabilirsen oradan güveni moda gir veya sorun tarama yapabilirsin
Direk kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direk kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmı
Windowstan bakım modunu başlatabilirsin

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan Tutal
Anladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
kaanzi
Anladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi
hiç bişey olmaz hocam ben kaç kere öyle yaptım bilgisayara hala canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey olursa da önyükleme yapabilirsiniz

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efehan Tutal

Anladım teşekkür ederim

Valla hocam şuan açtım hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor her şey gayet tıkırında bir şey olsa belli olurdu diye düşünüyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıkıntı olacağını sanmıyorum bazen bilgisayarımı açıp 5 dakika mutfağa gidip geri döndüğünde mavi ekran bile verdiği oluyor ama bir sıkıntısı yok

Top Bottom