Windows 10-11 güncellemesi %75 de kaldı

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba bu sabah Windows 11 güncellemesini yapmak istedim direk ayarlardan güncellemeyi yükle dedim ve neredeyse sabah saat 5 den beri böyle ne yapacam bilemedim

Ekler

• IMG_0124.jpeg
    IMG_0124.jpeg
    1.1 MB · Hit: 52
Windows 10 daha iyi?

Bilgisayarının kasasına yeniden başlatma tuşu varsa basabilirsin oradan SHIFT tuşuna spamlayıp kurtarma ekranına girmeye çalış eğer başarabilirsen oradan güveni moda gir veya sorun tarama yapabilirsin

Bilgisayarının kasasına yeniden başlatma tuşu varsa basabilirsin oradan SHIFT tuşuna spamlayıp kurtarma ekranına girmeye çalış eğer başarabilirsen oradan güveni moda gir veya sorun tarama yapabilirsin
Direk kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmı

Direk kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmı
Windowstan bakım modunu başlatabilirsin

Anladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi

Anladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi
hiç bişey olmaz hocam ben kaç kere öyle yaptım bilgisayara hala canavar gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey olursa da önyükleme yapabilirsiniz

Anladım teşekkür ederim

Valla hocam şuan açtım hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor her şey gayet tıkırında bir şey olsa belli olurdu diye düşünüyorum

Sıkıntı olacağını sanmıyorum bazen bilgisayarımı açıp 5 dakika mutfağa gidip geri döndüğünde mavi ekran bile verdiği oluyor ama bir sıkıntısı yok

Geri