yapacak birsey yok gibi duruyor buga girmis olma ihtimali cok yuksek kapatip acarsan iki ihtimal var ya yukselmis veya yukselmemis olur yada sistem dosyalarina zarar gelir.Hocam ben iyisinde kötüsünde değilim şuan ne yapmalıyım onu soruyorum
BilmiyorumHocam ben iyisinde kötüsünde değilim şuan ne yapmalıyım onu soruyorum
Direk kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmıBilgisayarının kasasına yeniden başlatma tuşu varsa basabilirsin oradan SHIFT tuşuna spamlayıp kurtarma ekranına girmeye çalış eğer başarabilirsen oradan güveni moda gir veya sorun tarama yapabilirsin
Windowstan bakım modunu başlatabilirsinDirek kapatıp açtım eski halince geri açıldı ama bi sorun olmuşmudur sistem dosyalarında kontrol etmemim bir yolu varmı
hiç bişey olmaz hocam ben kaç kere öyle yaptım bilgisayara hala canavar gibiAnladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi
bir şey olursa da önyükleme yapabilirsinizAnladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi
Anladım teşekkür ederimhiç bişey olmaz hocam ben kaç kere öyle yaptım bilgisayara hala canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey olursa da önyükleme yapabilirsiniz
Valla hocam şuan açtım hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor her şey gayet tıkırında bir şey olsa belli olurdu diye düşünüyorumhiç bişey olmaz hocam ben kaç kere öyle yaptım bilgisayara hala canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey olursa da önyükleme yapabilirsiniz
Sıkıntı olacağını sanmıyorum bazen bilgisayarımı açıp 5 dakika mutfağa gidip geri döndüğünde mavi ekran bile verdiği oluyor ama bir sıkıntısı yokAnladım peki sistem parçalarında sıkıntı olmuşmudur acaba onlara etkisi olurmu ekran kartı, işlemci vb gibi