Anladım o nasıl oluyor? Ben bugün trendyoldan ürün anahtarı alıp etkinleştirdim.hayır, cmd degil.
normal key, microsoft arayarak etkinleştiriyorsunuz..
anahtar varsa elinde etkinleştirme kısmında hata veriyorsa cmd ile oraya atama yapıyorsun sıkıntı olmuyor öyleCMD yönteminden bahsediyorsanız o tarz işler riskli oluyor.
Korsan olmuyormu bu?anahtar varsa elinde etkinleştirme kısmında hata veriyorsa cmd ile oraya atama yapıyorsun sıkıntı olmuyor öyle
Öyle şeylerde virüsler çıkma ihtimali oluyor.Microsoft activation scripse bakın kodlar biterse.
ben cmd den yaptım ama onu nasıl geri düzelticem bilmiyorum bana yardım ederimsiniz ? kodları yazdıktan sonra pcyi tekrar açınca mavi ekran yedim ve geforce experience açılmadı silip yüklemek zorunda kaldımCMD yönteminden bahsediyorsanız o tarz işler riskli oluyor.
İşletim sistemi açılıyormu? Konuyu değiştirmemek için isterseniz özelden yazın bana.ben cmd den yaptım ama onu nasıl geri düzelticem bilmiyorum bana yardım ederimsiniz ? kodları yazdıktan sonra pcyi tekrar açınca mavi ekran yedim ve geforce experience açılmadı silip yüklemek zorunda kaldım
arkadasın bahsettigi kodlarKorsan olmuyormu bu?
Yani birnevi kandırma oluyor sanırım?arkadasın bahsettigi kodlar
slmgr.vbs -upk ürün anahtar silersin
slmgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx ürün anahtarı eklersin
slmgr.vbs -ato etkinleştirme
bunların haricinde kod ozellikle kms lotto8.cc vs kesinlikle olmaz
yukarıdaki 3 kod gecerli. bunda da etkinleştirme hatası alırsanız:
hata kodu sonu:
08/20 key aktif/etkinleştirilir ( 1 kere microsoft aranarak manuel etkinleştirme yapılır. diger formatlar oto etkinleştirir.. gittigimiz metot bu)
03/60 key bolke etkinleştirilemez