Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Onu bilmiyorum.ndnki
Onu bilmiyorum.ndnki
Onu bilmiyorum.
böyle kurman hata zaten. Windowsun İSO sunu indir ve rufus programıyla İSO'yu MBR ya da GBT olarak kurman gerek flash belleğe sonra bios üzerinden kurulumu gerçekleştirmen gerekir. MBR eski sistemlerde kullanılır ve 2TB sonra sı diskleri görmez. GBT çoğunlukla yeni nesil sistemlerde kullanılır ve Disklerle ilgili bir limiti yoktur.Alıntıyı görüntüle
yav beyler 2004 sürümüne yükseltemiyorum anlamadım kanser etti bu beni. pc de 40GB boş yer var yetersiz bellek diyor anlamadım yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou @cfranko @revanier
@Mehmet Yılmaz yav reis sen pc nin en garip şeyinden bile anlarsın yardım edermisin![]()
Acronis TRUE image 2019 ile diskin yedeğini al baska bir diske format attıktan sonra geri dönersin takılırsan biryerde buradan ulşabilirisnformatmı? oyunlar v.b her şey gidecekmi? oho indirmekle upraşamamki sadece forzayı indirmesi 2-3 gün sürüyor zorlar beni. (kafamdakilerden dolayı yani yok pc yanar patlar bişey olur elek kesilir sonra 2004 sürüme geçerken elimde kalmasın bilgisayar)
bilgili birisi varmı forumda yada herhangi bir yerde? ona ulaşayım.
neyse yedeğini almama gerek yok full sıfırlamayı düşünüyorum bilgisayarda sağlam bi yer açma amacıyla.böyle kurman hata zaten. Windowsun İSO sunu indir ve rufus programıyla İSO'yu MBR ya da GBT olarak kurman gerek flash belleğe sonra bios üzerinden kurulumu gerçekleştirmen gerekir. MBR eski sistemlerde kullanılır ve 2TB sonra sı diskleri görmez. GBT çoğunlukla yeni nesil sistemlerde kullanılır ve Disklerle ilgili bir limiti yoktur.
Acronis TRUE image 2019 ile diskin yedeğini al baska bir diske format attıktan sonra geri dönersin takılırsan biryerde buradan ulşabilirisn