Neler Yeni

Windows 10 20H2 Güncellemesi Sonrası Ses Gitti

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Dün Windows 10 20H2 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra ses gitti. Realtek'i güncelledim ses geldi fakat ses seviyesini arttırınca ses gidiyor ve daha gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

BeKo'O

80+ Silver
Dün Windows 10 20H2 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra ses gitti. Realtek'i güncelledim ses geldi fakat ses seviyesini arttırınca ses gidiyor ve daha gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
Yüzde kaç seviyesinden sonra ses gidiyor? Ses gidene kadar arttırınca ses de artıyor mu standart olarak yoksa seste azalma mı oluyor?

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzde kaç seviyesinden sonra ses gidiyor? Ses gidene kadar arttırınca ses de artıyor mu standart olarak yoksa seste azalma mı oluyor?
Ses %67 de idi gitti. Daha azaltsam veya arttırsam dahi gelmiyor. Aygıtta doğru seçili son güncellemeden sonra oldu.

BeKo'O

80+ Silver
Ses %67 de idi gitti. Daha azaltsam veya arttırsam dahi gelmiyor. Aygıtta doğru seçili son güncellemeden sonra oldu.
Anakartınızın sitesinden son gelen Realtek ses sürücüsünü indirip PC'yi yeniden başlatıp bir daha deneyebilir misiniz. Onun dışında maalesef başka bir fikrim yok hocam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,681
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom