Hocam ortalama 140-160 fps alıyorum mapin bazı yerlerinde 110 filan oluyor yada 190 filan oluyor@Emmree Kanka valorantta kaç fps alıyorsun?
Sıkıldım gene sildim valorantı, cs devamHocam ortalama 140-160 fps alıyorum mapin bazı yerlerinde 110 filan oluyor yada 190 filan oluyor
Hiç dikkat etmedim hocam benim bilgisayarda 5 dakikada indirip kurmuştu 100mbit internet kullanıyorum.Güncellemenin boyutu nedir?
Güncellemenin Tüm DetaylarıNeler değişti? Defendere güncelleme varmı?
Knka %100 oldu hala indirmeye devam ediyor sende de öylemiydi?Hiç dikkat etmedim hocam benim bilgisayarda 5 dakikada indirip kurmuştu 100mbit internet kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncellemenin Tüm Detayları
Her güncellemede öyle olur genelde. İndirmeden sonra yüklemeye geçer, biraz bekle. Zaten ufak bir boyutu var.Knka %100 oldu hala indirmeye devam ediyor sende de öylemiydi?
İndiriyor sonra 2 kez yükleme yapıyor.Knka %100 oldu hala indirmeye devam ediyor sende de öylemiydi?
Denediniz mi hocam?Ben de şimdi indiriyorum Asphalt 9 sabit 60 FPS verse yeter.
Denedim. Çok da bir fark göremedim ama başka oyunlara da bakacağım.Denediniz mi hocam?
Bir iki oyunda benimde fps te değişiklik olmamış ama diğer oyunlarda akıcı ve fps artmış drop problemi kalkmış.Denedim. Çok da bir fark göremedim ama başka oyunlara da bakacağım.