sistemi biz tahmin ediyoruz heraldebrolar win 10 hıme kullanıyorum sistwemim gayet güçlü 3 ay önce aldım son 1 haftadır aşırı donma ve takılmalar oluyor. yardım pls
aga güçlü die söylemedim ama söylimsistemi biz tahmin ediyoruz heralde
lan yavaş yavaş sor : Dssd var mı
guc seceneklerı hangı ayar'da bunları gosterır mısın
ıslemcı dusukse ve guncelleme yaptıysan bundan'da olabılır cogu sıstem sısebılıyor
Virüs taraması yaparmısın birde ssd nedir ?aga güçlü die söylemedim ama söylim
r5 1600 af
rx 5500xt
16gb 3200mhz ram
b450 anakart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lan yavaş yavaş sor : D
ssd var 480 gb
güç seçeneği nihai performanstı
crucial olması lazım modelini hatırlamıyorumVirüs taraması yaparmısın birde ssd nedir ?
![]()
All-in-One Protection: Antivirus, VPN & Scam Guard | Best Antivirus
Malwarebytes official site: all-in-one cybersecurity software for all your devices. We provide antivirus, anti-malware, VPN and scam detection for PCs, Macs and mobile devises. Powerful digital protection, always by your side.www.malwarebytes.com
ılk sorun'da sıstem parcaların'dan bahsetmeden wındows 10 donuyor dersen bende sana tum olasıkları soylerım benımle alaklı brı durm degıl.aga güçlü die söylemedim ama söylim
r5 1600 af
rx 5500xt
16gb 3200mhz ram
b450 anakart
lan yavaş yavaş sor : D
ssd var 480 gb
güç seçeneği nihai performanstı
ozaman crystaldiskmark ve crystal disk info indirip test yaparmısın info ilede sağlığına bakalım birde virüs taraması yapcrucial olması lazım modelini hatırlamıyorum
aga dediğin virus taramasını indiriyorum ssd yede bi bakayım dediğin gibi biryere kaçma : Dozaman crystaldiskmark ve crystal disk info indirip test yaparmısın info ilede sağlığına bakalım birde virüs taraması yap
ordamısınozaman crystaldiskmark ve crystal disk info indirip test yaparmısın info ilede sağlığına bakalım birde virüs taraması yap
Burdayımaga dediğin virus taramasını indiriyorum ssd yede bi bakayım dediğin gibi biryere kaçma : D
Alıntıyı görüntüle
ssd taraması devam ediyor
ordamısın
Crystaldiskİnfo ile bakarmısın