Windows 10 LTSC hakkında bilgi

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,302
Arkadaşlar selamlar. Şuan kullandığım laptopu aldığımdan beri Windows 7 kullanıyorum. Artık bunalmaya başladım. Bilgisayar zaten çok eski ve yavaş. Bir de atıyorum Gom Player ya da KM Player açacağım, tıkaldıktan 2-3 dakika sonra falan açılıyor. Windows 10 LTSC yüklersem bu yavaşlık giderilmiş olur mu? Bir de benim için en önemli olay siyah tema kullanıyorum, Windows 10 LTSC'de böyle bir özellik var mı? Bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

Laptop'un tam özellikleri;

ASUS N50VN

1.webp

2.webp

Arkadaşlar selamlar. Şuan kullandığım laptopu aldığımdan beri Windows 7 kullanıyorum. Artık bunalmaya başladım. Bilgisayar zaten çok eski ve yavaş. Bir de atıyorum Gom Player ya da KM Player açacağım, tıkaldıktan 2-3 dakika sonra falan açılıyor. Windows 10 LTSC yüklersem bu yavaşlık giderilmiş olur mu? Bir de benim için en önemli olay siyah tema kullanıyorum, Windows 10 LTSC'de böyle bir özellik var mı? Bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

Laptop'un tam özellikleri;

ASUS N50VN

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2gb daha ram ekleyip ssd takarsanız gayet hızlı olur

islemciniz benim eski laptoptan iyi eger imkaniniz varsa bi ssd alin 128gb yeterli sadece net kullanimi icin ve bunu kurun ben cok memnunum evdeki 3 cihaz ve is yerindeki laptopta bu var
baya kirpilmis kaynak kullanimi cok az ama performans default windowstan iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,876
Üyeler
185,813
Son üye
coolside
Geri