benim sorum veriler gider mi değil aslında temiz kurulum ile flash bellekten farkı olurmu hata verir mi anlamındaben geçtim hocam hiçbir sıkıntı olmadı ki ihtiyacım olmadığı için denemedim ama windows 10 için old klasörü tutuyor muhtemelen sıkıntı olduğunda eski sürüme dönmeye de izin vericek. Masaüstü sıfırlanıyor haberin olsun onun dışında hiçbir sorun sıkıntı mavi ekran çökme vs. bir şey yaşamadım ben
Post automatically merged:
geçeli de 3 hafta falan oluyor
valla benim de tereddütlerim vardı o yüzden başta format mı atsam direkt dedim ama deneyeyim olmadı öyle format atarım diye düşündüm ve 3 haftaya yakındır aktif her gün kullanıyorum oyun render forum hiçbir sıkıntı görmedim. Hatta windows 10da sabit 4ghz çalışan işlemci win 11 geçince 4.3ghzlere kadar rahat çıkıyor win 10da çıkmıyordubenim sorum veriler gider mi değil aslında temiz kurulum ile flash bellekten farkı olurmu hata verir mi anlamında
çok sağol kankam geçiyim olmadı bir ara temiz format atarım vaktim olunca falanvalla benim de tereddütlerim vardı o yüzden başta format mı atsam direkt dedim ama deneyeyim olmadı öyle format atarım diye düşündüm ve 3 haftaya yakındır aktif her gün kullanıyorum oyun render forum hiçbir sıkıntı görmedim. Hatta windows 10da sabit 4ghz çalışan işlemci win 11 geçince 4.3ghzlere kadar rahat çıkıyor win 10da çıkmıyordu
ne güzel işte hocam güle güle kullan bende masaüstü sıfırlanmıştıkanka yaptım az önce masaüstü arkaplanı bile değişmedi![]()