Hicbisi olmaz sadece sag altta windowsu etkinlestir yazar ve bazı özellikleri kullanamazsin onun disinda kullanımda sorun oluşturmazYeni toplayacak olduğum sistemimde crackli, kms tam bilmiyorum bunları kullanmak istemiyorum oem key diyorlar güvenmiyorum peki win 10 30 günlük deneme bittikten sonra ne olur güncelleme alır mı almaz mı ?
Güncellemelere kısıtlama gelmesinde bi zararı dokunmaz başka teşekkür ederim hocam.Hicbisi olmaz sadece sag altta windowsu etkinlestir yazar ve bazı özellikleri kullanamazsin onun disinda kullanımda sorun oluşturmaz
Teşekkür ederim Keyler için bir sürü site var ve hangisinden alınabilir, güvenlidir bilmiyorum hocam.İlk olarak inteernetteki keyler güvenilir,1 kere alıyosun ömür boyu kullanıyosun. Ben deneme sürümü kullanıyorum bitti sadece sağ alta windowsu etkinleştir yazıyor. İnternetteki teorilerin çoğu doğru değil.
Hocam şuan kullanıyormusunuz orjinal midir biraz aciklarmisiniz bende windows 10 bulmaya calisiyorum ucuzaHocam internette çok fazla teori (biligsayar kapanir kullanamazsın filan)var ama en mantıklısı ön key alman. Ben dün "lazimbana" dan aldım kullanıyorum. Eğer geçersiz key yollarlarsa mailden yaz geçerli key veriyorlar. Zaten 3.65 TL hocam
Hocam gittigidiyordan alabilirsiniz ora hem ucuza satıyor hemde güvenlir, ve güncellemelerde sıkıntı olmazGüncellemelere kısıtlama gelmesinde bi zararı dokunmaz başka teşekkür ederim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim Keyler için bir sürü site var ve hangisinden alınabilir, güvenlidir bilmiyorum hocam.
Çok teşekkürler hocam.Hocam gittigidiyordan alabilirsiniz ora hem ucuza satıyor hemde güvenlir, ve güncellemelerde sıkıntı olmaz
Alırken yorumlarına dikkat et. Çok olumlu yorum olan yerlerden almaya çalış.Bende gördüm ama içim el vermedi verilen keyler güvenli mi ne kadar süresi var ?
Gitti gidiyorda buldum yorum yok hiç puanlama var puanların hepsi 5/5 50₺Alırken yorumlarına dikkat et. Çok olumlu yorum olan yerlerden almaya çalış.
Lazım bana da satılıyordu çok ucuz.Gitti gidiyorda buldum yorum yok hiç puanlama var puanların hepsi 5/5 50₺
50 tl aşırı pahalı hocam. Ben 4tl ye almıştımGitti gidiyorda buldum yorum yok hiç puanlama var puanların hepsi 5/5 50₺