Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 10 "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

tayurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre Tayurak
Şöyle söyleyeyim sistem yeni olduğu için bu anakartın ilk BIOS'uyla bu sorunlarla karşılaşman çok normal. RAM'lerle ilgili epey sorun giderme ve güncellemeler yaptılar. BIOS ayrıntılarında yazıyor. RAM'lerde donanımsal uyarı vermiş ama ben kesinlikle BIOS kaynaklı bir şey olduğunu düşündüm. Şimdilik test falan yapmana gerek yok. Böyle kullan sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan XMP açık mı?
Xmp kapalı şuan, bir sonraki açtığımda aktif edip deneyeceğim

tayurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre Tayurak
Şöyle söyleyeyim sistem yeni olduğu için bu anakartın ilk BIOS'uyla bu sorunlarla karşılaşman çok normal. RAM'lerle ilgili epey sorun giderme ve güncellemeler yaptılar. BIOS ayrıntılarında yazıyor. RAM'lerde donanımsal uyarı vermiş ama ben kesinlikle BIOS kaynaklı bir şey olduğunu düşündüm. Şimdilik test falan yapmana gerek yok. Böyle kullan sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan XMP açık mı?
XMP açıp oyun oynayıp film izledim ve hiçbir sorun yaşamadım şuan düzeldi diyebilirim. Yardımınız için tekrardan teşekkürler 🙏🏻

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
XMP açıp oyun oynayıp film izledim ve hiçbir sorun yaşamadım şuan düzeldi diyebilirim. Yardımınız için tekrardan teşekkürler 🙏🏻
Önemli değil hocam. Sen 3-4 gün boyunca gene sisteme bak. Eğer sorun olmazsa daha da olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,673
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom