boot option 1-2 diye gidiyor ya oradaki usb hangisiyse onu 1. aygıta getireceksin o şekil yapman gerekli yani format usb'sini 1. sekmeye alman lazımArkadaşlar Windows 10 için işi dosyası oluşturdum rufus ile flash belleğe yazdım biostan bilgisayarı flash ile açmak istediğimde ise Normal Windows 7 aciliyo bios ayarlarim ise şöyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İso dosyası yani
dediğinizi yaptım hatta direk f7 basıp boot menüsüne gittim usb seçtim ama windows 7 başlıyororaya ellemiceksin zaten boot option 1-2 diye gidiyor ya oradaki usb hangisiyse onu 1. aygıta getireceksin o şekil yapman gerekli yani format usb'sini 1. sekmeye alman lazım
onları yaptım ama bundan 1 gün önce windows 8.1 sg kurmayı denedim operating system selecet kısmında windows 8x yazıyor ondan olabilir mi diye düşünüyorumsanırım usb flash olması gerekli usb aygıtlarını sırayla deneyin format dosyası düzgün yüklendi ise açılır bu attığınız fotoğraftan ayarlayın. Eğer olmuyorsa iso dosyasında sıkıntı olabilir
Rufus'tan GPT olarak Windows 10 yazdırın ve LEGACY yazan yeri UEFI yapın. Sonra Fast Boot u da açın. UEFI USB den boot edin.Arkadaşlar Windows 10 için işi dosyası oluşturdum rufus ile flash belleğe yazdım biostan bilgisayarı flash ile açmak istediğimde ise Normal Windows 7 aciliyo bios ayarlarim ise şöyle
İso dosyası yani
legacy yerini uefi yaptığımda save and exit dedim tekrar bios attı fast boot açınca düzelcek miRufus'tan GPT olarak Windows 10 yazdırın ve LEGACY yazan yeri UEFI yapın. Sonra Fast Boot u da açın. UEFI USB den boot edin.
USB'yi başa getirin.legacy yerini uefi yaptığımda save and exit dedim tekrar bios attı fast boot açınca düzelcek mi
Son durum bu şimdi ne yapmam gerekiyor