Neler Yeni

WİNDOWS 10 FORMAT ATAMİYORUM

sama05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
Arkadaşlar Windows 10 için işi dosyası oluşturdum rufus ile flash belleğe yazdım biostan bilgisayarı flash ile açmak istediğimde ise Normal Windows 7 aciliyo bios ayarlarim ise şöyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

İso dosyası yani

Ekler

• IMG_20211213_182330_1.jpg
    IMG_20211213_182330_1.jpg
    3.4 MB · Hit: 42

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Arkadaşlar Windows 10 için işi dosyası oluşturdum rufus ile flash belleğe yazdım biostan bilgisayarı flash ile açmak istediğimde ise Normal Windows 7 aciliyo bios ayarlarim ise şöyle

İso dosyası yani
boot option 1-2 diye gidiyor ya oradaki usb hangisiyse onu 1. aygıta getireceksin o şekil yapman gerekli yani format usb'sini 1. sekmeye alman lazım

sama05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oraya ellemiceksin zaten boot option 1-2 diye gidiyor ya oradaki usb hangisiyse onu 1. aygıta getireceksin o şekil yapman gerekli yani format usb'sini 1. sekmeye alman lazım
dediğinizi yaptım hatta direk f7 basıp boot menüsüne gittim usb seçtim ama windows 7 başlıyor

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
sanırım usb flash olması gerekli usb aygıtlarını sırayla deneyin format dosyası düzgün yüklendi ise açılır bu attığınız fotoğraftan ayarlayın. Eğer olmuyorsa iso dosyasında sıkıntı olabilir

sama05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
sanırım usb flash olması gerekli usb aygıtlarını sırayla deneyin format dosyası düzgün yüklendi ise açılır bu attığınız fotoğraftan ayarlayın. Eğer olmuyorsa iso dosyasında sıkıntı olabilir
onları yaptım ama bundan 1 gün önce windows 8.1 sg kurmayı denedim operating system selecet kısmında windows 8x yazıyor ondan olabilir mi diye düşünüyorum

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Usb belleğinizi uefi format atmak için fat32 türünde biçimlendirin. Microsoft sitesinden Windows 10 yükleme aracını indirin. Usb belleğinize güncel şekilde yükleyin. Problem düzelecektir. Kendi aracını kullanmak varken başka programlara gerek yok bence

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran

İso dosyası yani
Rufus'tan GPT olarak Windows 10 yazdırın ve LEGACY yazan yeri UEFI yapın. Sonra Fast Boot u da açın. UEFI USB den boot edin.

sama05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
Rufus'tan GPT olarak Windows 10 yazdırın ve LEGACY yazan yeri UEFI yapın. Sonra Fast Boot u da açın. UEFI USB den boot edin.
legacy yerini uefi yaptığımda save and exit dedim tekrar bios attı fast boot açınca düzelcek mi

Son durum bu şimdi ne yapmam gerekiyor

Ekler

• IMG_20211213_191954_1.jpg
    IMG_20211213_191954_1.jpg
    3.3 MB · Hit: 22
Son düzenleme:
Top Bottom