Neler Yeni

Windows 10 Format Atmak

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar bilgisayarıma coin virüsü bulaşmıştı bir şekilde temizledim ancak windows update ve defenderle alakalı çok fazla sorun karşıma çıktı.Hiçbirini çözemedeğim için format atmaya karar verdim.Nasıl atılır bu format kökünden her şeyi nasıl başlatabilirim.Bu hatalar format atarsam gidermi ?

NOT: Bunun hakkında çok fazla forum vardı ancak en güncel ve daha basitçe anlatacak birini bulurum diye konu açmak istedim.Son sürüm iso dosyam var ve 8 gb flaş belleğim var.

GFYT

80+ Bronze
İso dosyasını Rufus aracılığıyla belleğe yazdırıp, boot ayarlarından flaşı; başlatma sırasında ilk sıraya alın. Sonrasında diskleri biçimlendirip C ve D veya tek disk yapabilirsiniz size kalmış.

Biçimlendirme işlemi ile diskteki bütün bilgiler ve dosyalar gider, önemli dosyaların yedeğini alıp formatlayın.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İso dosyasını Rufus aracılığıyla belleğe yazdırıp, boot ayarlarından flaşı; başlatma sırasında ilk sıraya alın. Sonrasında diskleri biçimlendirip C ve D veya tek disk yapabilirsiniz size kalmış.

Biçimlendirme işlemi ile diskteki bütün bilgiler ve dosyalar gider, önemli dosyaların yedeğini alıp formatlayın.
Hocam bunları yaptıktan sonra defender'daki hatalar vs gidermi ? Tabii birde hizmetler kısmında windows update gözükmemesi.

Windows Update ayarlar kısımdaki hata (0x80070424)

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737