X xcuma4 80+ Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 231 Dahası Reaksiyon skoru 48 İsim ömer 30 Kasım 2022 #1 Windows 10 Ghost Spectre kursam Knight online de sorun yaşar mıyım ? ban sebebi vb. usko yeni sv acacak oraya giriş yapacagım.
Windows 10 Ghost Spectre kursam Knight online de sorun yaşar mıyım ? ban sebebi vb. usko yeni sv acacak oraya giriş yapacagım.
atilla_zg 80+ Bronze Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 709 Dahası Reaksiyon skoru 169 İsim atilla üzgün 30 Kasım 2022 #2 Bence kurma sonuçta bi kişinin yaptığı bi modlu işletim sistemi içinde zararlı yazılım olabilir ben şahsen önermiyorum
Bence kurma sonuçta bi kişinin yaptığı bi modlu işletim sistemi içinde zararlı yazılım olabilir ben şahsen önermiyorum
A ardaances 80+ Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Arda Aydoğdu 1 Aralık 2022 #3 xcuma4 yazmış: Windows 10 Ghost Spectre kursam Knight online de sorun yaşar mıyım ? ban sebebi vb. usko yeni sv acacak oraya giriş yapacagım. Devamı için tıklayın... Merhaba , Ghost Spectre içinde arkadaşın dediği gibi zararlı yazılımlar olabilir. Fakat içinde zararlı olmayan bizzat kendi eserim olan Ghost Spectre'dende daha az RAM tüketen bir tane OS yaptım. Konu linkinini buraya bırakıyorum LİNK
xcuma4 yazmış: Windows 10 Ghost Spectre kursam Knight online de sorun yaşar mıyım ? ban sebebi vb. usko yeni sv acacak oraya giriş yapacagım. Devamı için tıklayın... Merhaba , Ghost Spectre içinde arkadaşın dediği gibi zararlı yazılımlar olabilir. Fakat içinde zararlı olmayan bizzat kendi eserim olan Ghost Spectre'dende daha az RAM tüketen bir tane OS yaptım. Konu linkinini buraya bırakıyorum LİNK