Bende bu sorunu yaşadığımda beklediğimde kurmuştu kendi kendine beklemeye devamarkadaşlar 2 saattir windows 10 güncelleme %91 kaldı ilerleme yok nedir bunun sebebi indirdim kuruyour windows güncelleştirme üzerinde çalışıyor yazıyor son çıkan sürümü indirdim
arkadaşlar 2 saattir windows 10 güncelleme %91 kaldı ilerleme yok nedir bunun sebebi indirdim kuruyour windows güncelleştirme üzerinde çalışıyor yazıyor son çıkan sürümü indirdim
crack olması lazım bilgisayarı sonradan aldım abimdenCrackli bir windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer cracklı ise böyle hatalar görmeniz normaldir.
--
Win10'un getirdiği son güncellemelerinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bkz: oyun içerisindeyken bilgisayarın aniden kapanması vs.
yemedi(SORUMLULUK BANA AİT DEĞİL) Bilgisayarın açma kapama tuşuna basılı tutarsan PC kapanır sonra açabilirsin.
Buradan da win update kapatabilirsin gerçekten banada sıkıntılı gibi gelmeye başladı güncellemeler.
![]()
Windows 10 Güncelleştirme Kapatma Nasıl Yapılır? 3 Farklı Metot
Windows 10 güncelleştirme kapatma nasıl yapılır? 3 farklı metot ile Windows 10 Update kapatma işlemi hakkında bilmeniz gerekenler.www.teknolojilab.com
DEDİĞİM GİBİ SORUMLULUK SANA AİT
bekliyeceğiz artıkBende bu sorunu yaşadığımda beklediğimde kurmuştu kendi kendine beklemeye devam
crack olması lazım bilgisayarı sonradan aldım abimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yemedi![]()
dediğimde pc açılırsa orijinal iso atıp lisans satın alabilirsin oem lisans satıyorlar internette ucuzcrack olması lazım bilgisayarı sonradan aldım abimden
yemedi![]()
crack olması lazım bilgisayarı sonradan aldım abimden
yemedi
bekliyeceğiz artık