windows 10 güncelleme %91 kaldı

un1x

80+
Reaksiyon skoru
138
arkadaşlar 2 saattir windows 10 güncelleme %91 kaldı ilerleme yok nedir bunun sebebi indirdim kuruyour windows güncelleştirme üzerinde çalışıyor yazıyor son çıkan sürümü indirdim

Crackli bir windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer cracklı ise böyle hatalar görmeniz normaldir.
--
Win10'un getirdiği son güncellemelerinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bkz: oyun içerisindeyken bilgisayarın aniden kapanması vs.

arkadaşlar 2 saattir windows 10 güncelleme %91 kaldı ilerleme yok nedir bunun sebebi indirdim kuruyour windows güncelleştirme üzerinde çalışıyor yazıyor son çıkan sürümü indirdim
Bende bu sorunu yaşadığımda beklediğimde kurmuştu kendi kendine beklemeye devam

(SORUMLULUK BANA AİT DEĞİL) Bilgisayarın açma kapama tuşuna basılı tutarsan pc kapanır sonra açabilirsin.
Buradan da win update kapatabilirsin gerçekten banada sıkıntılı gibi gelmeye başladı güncellemeler.

DEDİĞİM GİBİ SORUMLULUK SANA AİT

Crackli bir windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer cracklı ise böyle hatalar görmeniz normaldir.
--
Win10'un getirdiği son güncellemelerinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bkz: oyun içerisindeyken bilgisayarın aniden kapanması vs.
crack olması lazım bilgisayarı sonradan aldım abimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(SORUMLULUK BANA AİT DEĞİL) Bilgisayarın açma kapama tuşuna basılı tutarsan PC kapanır sonra açabilirsin.
Buradan da win update kapatabilirsin gerçekten banada sıkıntılı gibi gelmeye başladı güncellemeler.

DEDİĞİM GİBİ SORUMLULUK SANA AİT
yemedi :D

Bende bu sorunu yaşadığımda beklediğimde kurmuştu kendi kendine beklemeye devam
bekliyeceğiz artık

Cracklı olan bazı sürümlerde bu tarz sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Güvenilir bir kaynaktan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip. Format atmanızı öneririm.

dediğimde pc açılırsa orijinal iso atıp lisans satın alabilirsin oem lisans satıyorlar internette ucuz

bekliyeceğiz artık

normal açıp kaparken yapılan güncellemeyse yap derim dediğimi ama direk ayarlardan yaptıysan önermem

Geri