Windows 10 hâlâ kullanılabilir mi?

Fidel

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar yeni oyuncu bilgisayarı aldım. Windows 10un arayüzü vs. çok seviyorum aslında ama Windows 11 daha iyi olabilir diye , daha iyi oyun performansı verir diye ikisi arasında kaldım. Windows 10 Halâ güncel kalmamı sağlar mı yoksa Windows 11e geçmem zorunlu mu? İkisi arasında çok da fark yoksa ben 10 kurmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar yeni oyuncu bilgisayarı aldım. Windows 10un arayüzü vs. çok seviyorum aslında ama Windows 11 daha iyi olabilir diye , daha iyi oyun performansı verir diye ikisi arasında kaldım. Windows 10 Halâ güncel kalmamı sağlar mı yoksa Windows 11e geçmem zorunlu mu? İkisi arasında çok da fark yoksa ben 10 kurmayı düşünüyorum.
win 10 kur

Bu arada wi11 mecburi geçmek zorunda olmasaydım win10 devam ederdim

RAM 16 ve üzeriyse geçilir diğer türlü 8 gb ram 11. Nesil işlemcili laptopta çok kastı windows 11, ondan 10 a geri döndüm, hala ölmedi bence windows 10.

Ben hâlâ kullanıyorum. Ekim 2025'e kadar da devam ederim.

tabii ki eski 32 bitte de kullanaibliyorsun. Zaten pek fark yok ssadece windows 11 2014 sonrası 64 bite geçen sistemlere kesin dönüş oldu 64 bit altını desteklemez. Ama windows 10 sıkınıtısız 32 bit mimarie kullanılabilir

Daha ölmedi.
Ama zafiyetler artıyor.
Zero Trust destekli sistemlere erişin. (Win11)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,912
Üyeler
186,409
Son üye
Qier
Geri