Windows 10 hala kullanılır mı?

11 e alıştım. 10 evet kullanırken oda iyidi gözüme ve hızlıydı. ama şmidi 11 daha iyi geldi gözüme ve gene hızlı yani değişen bişi yok
Aynı durum bende de var, normalde işletim sistemi değiştirirken hep söverdim ama win11 i debloat edip kurdum ve 10 a geri dönemem, beğendim ve alıştım.

windows 10 iot ltsc kullanıyorum. kullanabildiğim sürece de kullanmaya devam edeceğim. bu saatten sonra tek sıkıntı yeni bilgisayar alamamak olabilir. yeni çıkacak hiç bir donanım win10 driveri ile gelmeyecektir

windows 10 iot ltsc kullanıyorum. kullanabildiğim sürece de kullanmaya devam edeceğim. bu saatten sonra tek sıkıntı yeni bilgisayar alamamak olabilir. yeni çıkacak hiç bir donanım win10 driveri ile gelmeyecektir
windows 10 ltsc nin windows 10 pro ile ne farkı var oyunlarada fps farkı oluyormu

11 hiç kullanmadım neredeyse.

11 kullanıyorum ama windows 10'nun küt küt çalışmasını daha çok seviyorum ve daha akıcı çalışıyor benim gözümde. Desteği kesildi biliyorum ama hala kullanılır mı? Önerebileceğiniz bir sürümü vs var mı?
windows 10 pro kullanıyorum hala akıcı bi sorunu sıkıntısı yok kullanabilirsin

windows 10 ltsc nin windows 10 pro ile ne farkı var oyunlarada fps farkı oluyormu
daha optimize bir sürüm elbet fpsde fark oluyordur youtubede videoları var.
en önemlisi ltsc iot kurarsan 2032ye kadar güvenlik güncellemesi alacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10'a benzettim. kompakt görünüm ve eski sağ tık ile sorunsuz ve sinir olmadan kullanıyorum :D
benim için taskbarın ekranın soluna alınamaması bir sorun. 10 yıldan uzun süredir bu şekilde kullanıyorum

11 kullanıyorum ama windows 10'nun küt küt çalışmasını daha çok seviyorum ve daha akıcı çalışıyor benim gözümde. Desteği kesildi biliyorum ama hala kullanılır mı? Önerebileceğiniz bir sürümü vs var mı?
11e geçtikten sonra pc kendine gelemedi akıcı değil donmalar oluyor bazen takılıp kalıyor vb vb. işim gereği programlar kolay kurulsa anında geçicem win10 a geri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,497
Üyeler
185,894
Son üye
quadrantshadow
Geri