ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 534
- İsim
- Ubeydullah Can
Yeni bir kişiselleştirme rehberine başlıyorum ve ilk bölümüyle karşınızdayım.
Bu bölümde Wallpaper Engine gibi bir uygulama ile animasyonlu duvar kağıdı yapmayı göstereceğim.
KÜÇÜK BİR İSTEK
Windows 10 dışında çalışıyor mu bilmiyorum ama çalışıyor olabilir eğer
Windows 7 vb. düşük işletim sistemli kişiler varsa deneyip beni düzeltirse sevinirim.
Bunu araştırarak da bulabilirsiniz ama hiç araştırmamış ama
önüne düşse indirip deneyecek kişiler vardır diye yapıyorum.
İlk önce Microsoft'un sitesinden ücretsiz olarak Lively Wallpaper'ı indiriyoruz.
Daha sonra kurlumlar tamamlanınca açıp istediğiniz animasyonlu duvar kağıdını seçebilirsiniz.
Uygulamadayken seçtiğiniz duvar kağıdına sağ tıklayıp oradan özelleştirmeyi seçip duvar kağıdının
rengi. kontrastı, efekt ayarlarını değiştirebilirsiniz.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Benim sistemim iyi gibi görünse de içinde 160gb Harddisk ve çöpten bir ekran kartı var buna rağmen
güzel ve akıcı bir şekilde çalışıyor ama önerim 4+ gb Ram ve orta bir işlemci.
YAVAŞ BİLGİSAYARLAR
Eğer yavaş bir bilgisayarınız varsa (ör. Harddiskli bir PC) ilk açıldığında hemen duvar kağıdı
gelmeyecektir, eski duvar kağıdınız gözükecektir. Ama bilgisayara bağlı olarak ~5-10dk içerisinde
uygulama başlayıp tekrardan animasyonlu duvar kağıdı gelcektir.
Uygulamayı açmak için sağ alttaki oktan Lively Wallpaper'ı seçip, sağ tıklayıp oradan da açabilirsiniz.
Umarım işinize yaramıştır, geri bildirimleriniz dışardan bakınca önemsiz gibi görünse de benim
için önemli. Sevdiyseniz beğenip sevmediyseniz de kızgın bırakırsanız sevinirim!
Bu bölümde Wallpaper Engine gibi bir uygulama ile animasyonlu duvar kağıdı yapmayı göstereceğim.
KÜÇÜK BİR İSTEK
Windows 10 dışında çalışıyor mu bilmiyorum ama çalışıyor olabilir eğer
Windows 7 vb. düşük işletim sistemli kişiler varsa deneyip beni düzeltirse sevinirim.
Bunu araştırarak da bulabilirsiniz ama hiç araştırmamış ama
önüne düşse indirip deneyecek kişiler vardır diye yapıyorum.
İlk önce Microsoft'un sitesinden ücretsiz olarak Lively Wallpaper'ı indiriyoruz.
Daha sonra kurlumlar tamamlanınca açıp istediğiniz animasyonlu duvar kağıdını seçebilirsiniz.
Uygulamadayken seçtiğiniz duvar kağıdına sağ tıklayıp oradan özelleştirmeyi seçip duvar kağıdının
rengi. kontrastı, efekt ayarlarını değiştirebilirsiniz.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Benim sistemim iyi gibi görünse de içinde 160gb Harddisk ve çöpten bir ekran kartı var buna rağmen
güzel ve akıcı bir şekilde çalışıyor ama önerim 4+ gb Ram ve orta bir işlemci.
YAVAŞ BİLGİSAYARLAR
Eğer yavaş bir bilgisayarınız varsa (ör. Harddiskli bir PC) ilk açıldığında hemen duvar kağıdı
gelmeyecektir, eski duvar kağıdınız gözükecektir. Ama bilgisayara bağlı olarak ~5-10dk içerisinde
uygulama başlayıp tekrardan animasyonlu duvar kağıdı gelcektir.
Uygulamayı açmak için sağ alttaki oktan Lively Wallpaper'ı seçip, sağ tıklayıp oradan da açabilirsiniz.
Umarım işinize yaramıştır, geri bildirimleriniz dışardan bakınca önemsiz gibi görünse de benim
için önemli. Sevdiyseniz beğenip sevmediyseniz de kızgın bırakırsanız sevinirim!