Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Tamam sen bu ilk 2 işlemi uyguladın, direk 3.işlemi yapabilirsin.indir diyince aynı şey iniyor
Tamam sen bu ilk 2 işlemi uyguladın, direk 3.işlemi yapabilirsin.indir diyince aynı şey iniyor
3. işlem nedirTamam sen bu ilk 2 işlemi uyguladın, direk 3.işlemi yapabilirsin.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.3. işlem nedir
benim pcye bişi olmaz demi3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
Dediklerimi doğru ve eksiksiz yaparsan olmaz hocam. ISO'yu indirip RUFUS ile belleğe atmadan format falan atamazsın.benim pcye bişi olmaz demi
hangisini seçeyimDediklerimi doğru ve eksiksiz yaparsan olmaz hocam. ISO'yu indirip RUFUS ile belleğe atmadan format falan atamazsın.
Alttaki ISO dosyasını seç. Bu arada babanın laptobu nedir? Belki UEFI desteği vardır.hangisini seçeyim
babamın pc kasalı bayağı eski bişiAlttaki ISO dosyasını seç. Bu arada babanın laptobu nedir? Belki UEFI desteği vardır.
Anakartını biliyor musun?babamın pc kasalı bayağı eski bişi
msi markası ama modelini bilmiyorum sadece rengi kırmızıAnakartını biliyor musun?
onu biliyorum bide ddr3Anakartını biliyor musun?
Babanın bilgisayarını aç ve durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelicek mi bir kontrol et?msi markası ama modelini bilmiyorum sadece rengi kırmızı
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu biliyorum bide ddr3
ya hocam zaten windows8 i ben krudum onun pcye ama itunes falan desteklemiyor 8 10 kur dedi ama bu sorunla karşılaştım işte biosa falan çok girdim çok eski biosu var tarih 2003 de kalmışBabanın bilgisayarını aç ve durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelicek mi bir kontrol et?
son dedim şimdi ne yapıcamBabanın bilgisayarını aç ve durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelicek mi bir kontrol et?
Tamamdır hocam. Rufus üstünden MBR olacak şekilde yazdır belleğe.ya hocam zaten windows8 i ben krudum onun pcye ama itunes falan desteklemiyor 8 10 kur dedi ama bu sorunla karşılaştım işte biosa falan çok girdim çok eski biosu var tarih 2003 de kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
son dedim şimdi ne yapıcam