C cagari 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 701 Reaksiyon skoru 167 6 Şubat 2022 #1 şimdi kameramı taktım kamera uygulamasını açtım ama kameranızı bulamadık diyo aygıt yöneticisine bakıyom orda diğer aygıtlar sekmesinde gözüküyo napcam
şimdi kameramı taktım kamera uygulamasını açtım ama kameranızı bulamadık diyo aygıt yöneticisine bakıyom orda diğer aygıtlar sekmesinde gözüküyo napcam
B black_eagle 80+ Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 416 Reaksiyon skoru 119 6 Şubat 2022 #2 Sürücü yüklü değil galiba. Bir de msi bilgisayarda fn+f4 tuşu ile kamera açılıp kapatılıyor. Kapattığınızda programlar kamerayı bulamıyor. Öyle bir şey de olabilir.
Sürücü yüklü değil galiba. Bir de msi bilgisayarda fn+f4 tuşu ile kamera açılıp kapatılıyor. Kapattığınızda programlar kamerayı bulamıyor. Öyle bir şey de olabilir.
C cagari 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 701 Reaksiyon skoru 167 6 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sürücüyü yükledim bide pc msi değil hayla olmuyo yinede denedim ama fn+f4 ü ama olmadı neyse yinede tişkürler
sürücüyü yükledim bide pc msi değil hayla olmuyo yinede denedim ama fn+f4 ü ama olmadı neyse yinede tişkürler