lazım bana .comdan bakabilirsinArkadaşlar yeni sistem topladım size sorum windows 10 pro için oem veya retail key satan güvenilir bi link verebilir misiniz?
Ve sizce retail mı oem mi?
e bunlar 700 800 yl değilmiydilazım bana .comdan bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Çok ucuz değil mi 40-50 tl oem lisanslar ne kadar sürüyor lisansın gelmesilazım bana .comdan bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
bilmiyorum fakat başka konulardada önermişlerdi paylaşmak istedimÇok ucuz değil mi 40-50 TL oem lisanslar ne kadar sürüyor lisansın gelmesi
50 pahalı bile. Gittigidiyorda 10 TL ye satanlar var. Hatta daha az.Çok ucuz değil mi 40-50 TL oem lisanslar ne kadar sürüyor lisansın gelmesi
Lazımbana'da ki ne kadar sürede geliyor50 pahalı bile. Gittigidiyorda 10 TL ye satanlar var. Hatta daha az.
Onu bilmiyorum da benim giitigidiyor dan aldığım(stokta kalmamış) 3 dakika sonra geldiLazımbana'da ki ne kadar sürede geliyor
4,44'e gittigidiyordan aldım şimdi bekliyorum keyi en iyi satıcı yazıyordu aldım bakalım işe yararsa linkini atarım satıcınınOnu bilmiyorum da benim giitigidiyor dan aldığım(stokta kalmamış) 3 dakika sonra geldi
Link atar mısınız?4,44'e gittigidiyordan aldım şimdi bekliyorum keyi en iyi satıcı yazıyordu aldım bakalım işe yararsa linkini atarım satıcının
arkadaşlar işe yaradı 4,44 tl'ye harikaLink atar mısınız?