Neler Yeni

Windows 10 kurma MediaCreation

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ömer-Zemin
Arkadaşlar birkaç win10 kurulum videosu izledim hepsinde rufus kullanılıyordu ben microsoft sitesinden win10 indirdim direkt windows 10 kurulumu indi ve usb sürücüye yazıyor böyle yapmamda bir sakınca var mı? Mediacreation üzerinden yapıyor bu şekilde uefi kurulum oluyor mu?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar birkaç win10 kurulum videosu izledim hepsinde rufus kullanılıyordu ben microsoft sitesinden win10 indirdim direkt windows 10 kurulumu indi ve usb sürücüye yazıyor böyle yapmamda bir sakınca var mı? Mediacreation üzerinden yapıyor bu şekilde uefi kurulum oluyor mu?
Evet, oluyor.

Megan

80+ Silver
Öyle de olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki türlü de kurdum bir fark göremedim. Ama kanalların öoğu rufusu öneriyor. Ne farkı oluyor?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Oluyor. İlla ISO dosyası istersen bu eklentiyle işletim sistemini Android gibi gösterip Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirebilirsin:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Öyle de olur

İki türlü de kurdum bir fark göremedim. Ama kanalların öoğu rufusu öneriyor. Ne farkı oluyor?
Sadece ISO dosyası şeklinde elinizde dursun diye ISO seçeneğini seçin diyorlar. Rufus'a da gerek yok ISO dosyası yazmak için. Elinizle USB'ye çıkartmak yeterli.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ömer-Zemin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmaz dostum rufus kullanman gerek
Sadece ISO dosyası şeklinde elinizde dursun diye ISO seçeneğini seçin diyorlar. Rufus'a da gerek yok ISO dosyası yazmak için. Elinizle USB'ye çıkartmak yeterli.
Oluyor. İlla ISO dosyası istersen bu eklentiyle işletim sistemini Android gibi gösterip Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirebilirsin:

Öyle de olur

tamamdır teşekkürler

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bende media creation ile hazırlayıp kırmuştum. Hiçbir sorun olmaz hocam.

Top Bottom