Neler Yeni

Yardım Windows 10 kurma sorunu

Cemil72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cemil Çağan
Sorunum laptopuma ssd takıp windows 10 kurarken kurulum ekranı gelmiyor ssd yi çıkartıp hdd takınca kurulum ekranı geliyor.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
Belki de sorun SSD kaynaklıdır sistem ssd yi görüyor mu?

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
knk ssd bozuk olmadığı sürece sorunun boot menü ile alakalı düzgün bir sıralama yapmamışsındır

Cemil72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cemil Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bilgisayar ssd yi görüyor sıralamada usb bellek birinci sırada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki de sorun SSD kaynaklıdır sistem ssd yi görüyor mu?
Evet

Windows noktalı halkası dönüyor ama birtürlü kurulum ekranı gelmiyor

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
Knk bilgisayar ssd yi görüyor sıralamada usb bellek birinci sırada

Evet

Windows noktalı halkası dönüyor ama birtürlü kurulum ekranı gelmiyor
Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;
1 - Bilgisayarın anakart hafızasına orjinal windows ürün anahtarı kayıt olmuş ve bunu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir bazı bilgisayarlarda birkaç saati buluyor ekranın gelmesi
2 - Hdd de kullanılan dosya birimiyle Ssd deki farklı olabilir (MBR, GPT) muhabbeti

Tabii bunlar kesin sonuçlar değil sadece benim aklıma gelenler

Cemil72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cemil Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;
1 - Bilgisayarın anakart hafızasına orjinal windows ürün anahtarı kayıt olmuş ve bunu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir bazı bilgisayarlarda birkaç saati buluyor ekranın gelmesi
2 - Hdd de kullanılan dosya birimiyle Ssd deki farklı olabilir (MBR, GPT) muhabbeti

Tabii bunlar kesin sonuçlar değil sadece benim aklıma gelenler
Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.

CWBozoK

80+
Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.
O sorun kolay. Kurulum ekranında Shift+F10 Tuşuna bas Komut isteminden sırasıyla diskpart>list disk> select disk 0 ( burada ben sıfır dedim ama senin listede ssd diskin kaç ise onu seç. 1 ise 1'i 2 ise 2yi seç. Başka disk yoksa zaten disk 0 (sıfır) olur. en son komut clean yaz enterla ve ardından exit > exit yap yeniden pc yi başlatıp kuruluma devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,519
Üyeler
166,554
Son üye
keremykr
Top Bottom