EvetBelki de sorun SSD kaynaklıdır sistem ssd yi görüyor mu?
Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;Knk bilgisayar ssd yi görüyor sıralamada usb bellek birinci sırada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows noktalı halkası dönüyor ama birtürlü kurulum ekranı gelmiyor
Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;
1 - Bilgisayarın anakart hafızasına orjinal windows ürün anahtarı kayıt olmuş ve bunu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir bazı bilgisayarlarda birkaç saati buluyor ekranın gelmesi
2 - Hdd de kullanılan dosya birimiyle Ssd deki farklı olabilir (MBR, GPT) muhabbeti
Tabii bunlar kesin sonuçlar değil sadece benim aklıma gelenler
O sorun kolay. Kurulum ekranında Shift+F10 Tuşuna bas Komut isteminden sırasıyla diskpart>list disk> select disk 0 ( burada ben sıfır dedim ama senin listede ssd diskin kaç ise onu seç. 1 ise 1'i 2 ise 2yi seç. Başka disk yoksa zaten disk 0 (sıfır) olur. en son komut clean yaz enterla ve ardından exit > exit yap yeniden pc yi başlatıp kuruluma devam et.Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.