Yardım Windows 10 kurma sorunu

Cemil72

80+
Reaksiyon skoru
9
Sorunum laptopuma ssd takıp windows 10 kurarken kurulum ekranı gelmiyor ssd yi çıkartıp hdd takınca kurulum ekranı geliyor.

Belki de sorun SSD kaynaklıdır sistem ssd yi görüyor mu?

knk ssd bozuk olmadığı sürece sorunun boot menü ile alakalı düzgün bir sıralama yapmamışsındır

Knk bilgisayar ssd yi görüyor sıralamada usb bellek birinci sırada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki de sorun SSD kaynaklıdır sistem ssd yi görüyor mu?
Evet

Windows noktalı halkası dönüyor ama birtürlü kurulum ekranı gelmiyor

Knk bilgisayar ssd yi görüyor sıralamada usb bellek birinci sırada

Evet

Windows noktalı halkası dönüyor ama birtürlü kurulum ekranı gelmiyor
Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;
1 - Bilgisayarın anakart hafızasına orjinal windows ürün anahtarı kayıt olmuş ve bunu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir bazı bilgisayarlarda birkaç saati buluyor ekranın gelmesi
2 - Hdd de kullanılan dosya birimiyle Ssd deki farklı olabilir (MBR, GPT) muhabbeti

Tabii bunlar kesin sonuçlar değil sadece benim aklıma gelenler

Birçok nedeni olabilir buradan ancak deneme yanılma yoluyla yardım edebiliriz. Aklıma gelen olası nedenler;
1 - Bilgisayarın anakart hafızasına orjinal windows ürün anahtarı kayıt olmuş ve bunu etkinleştirmeye çalışıyor olabilir bazı bilgisayarlarda birkaç saati buluyor ekranın gelmesi
2 - Hdd de kullanılan dosya birimiyle Ssd deki farklı olabilir (MBR, GPT) muhabbeti

Tabii bunlar kesin sonuçlar değil sadece benim aklıma gelenler
Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.

Kurulum ekranı geldi bu seferde Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir diye bir hata veriyor.
O sorun kolay. Kurulum ekranında Shift+F10 Tuşuna bas Komut isteminden sırasıyla diskpart>list disk> select disk 0 ( burada ben sıfır dedim ama senin listede ssd diskin kaç ise onu seç. 1 ise 1'i 2 ise 2yi seç. Başka disk yoksa zaten disk 0 (sıfır) olur. en son komut clean yaz enterla ve ardından exit > exit yap yeniden pc yi başlatıp kuruluma devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri