Neler Yeni

windows 10 kurucam ama flash belleğim yok

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
satın aldığım 120 gb ssd geldi windows kuracağım ama flash belleğim yok ben kasama takıp window üzerinden ona kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl kurucam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

not: konuyu paylaşacağım bir yer bulamadım burada paylaştım yanlış ise kusra bakmayın

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
satın aldığım 120 gb ssd geldi windows kuracağım ama flash belleğim yok ben kasama takıp window üzerinden ona kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl kurucam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

not: konuyu paylaşacağım bir yer bulamadım burada paylaştım yanlış ise kusra bakmayın
Flash gerekli bir arkadastan falan en az 3gb bulursan yapabilirisn

Farway

80+ Silver
telefonunun sd kartıdamı yok? ayrıca bir 16 gb flaş 20 lira bence alınabilir.
Telefonunun sd kartını biçimlendir ama önceden içinde ne varsa yedekle. Ona kur sonra telefonu bağla sanırsam olur hiç denemediğim için bilemicem ama... He telefonun kendi hafızasını biçimlendirmede yanlışlıkla.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonunun sd kartıdamı yok? ayrıca bir 16 gb flaş 20 lira bence alınabilir.
Telefonunun sd kartını biçimlendir ama önceden içinde ne varsa yedekle. Ona kur sonra telefonu bağla sanırsam olur hiç denemediğim için bilemicem ama... He telefonun kendi hafızasını biçimlendirmede yanlışlıkla.
iphone olduğu için hiç sd kartım yok evin kıytı köşelerine bakıyorum belki bulurum diye vardı kaybettim :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom