Neler Yeni

Windows 10 lu çöp pc nasıl hızlandırılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
çalıştığım yerde bir pc var ve ben onu kullanıyorum bu zamanlar çok dosya indirmek zorunda kalıyorum (iş için pdf falan) hemen pc yavaşlıyor sonra onlar pc ye oturup işlerini yapıyolar sonra bana sen ne yükledin de bu kadar kasıyor, bilgisayara virüs mü indirdin diye saçma sapan şeyler diyorlar ben de onlara bu pc nin düşük olduğunu anlatıyorum o zaman da bana bu bilgisayarda windows 10 var en güçlü bilgisayar deyip duruyolar ACİLEN bana cevap yazmanız lazım yoksa bunların dilinden kurtulamayacam.

Dudzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Dudzy
Discord
Dudzy#6555
çalıştığım yerde bir pc var ve ben onu kullanıyorum bu zamanlar çok dosya indirmek zorunda kalıyorum (iş için pdf falan) hemen pc yavaşlıyor sonra onlar pc ye oturup işlerini yapıyolar sonra bana sen ne yükledin de bu kadar kasıyor, bilgisayara virüs mü indirdin diye saçma sapan şeyler diyorlar ben de onlara bu pc nin düşük olduğunu anlatıyorum o zaman da bana bu bilgisayarda windows 10 var en güçlü bilgisayar deyip duruyolar ACİLEN bana cevap yazmanız lazım yoksa bunların dilinden kurtulamayacam.
De ki eşeğe altın semer de taksan eşek eşektir

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
ssd takman lazım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şu videoya bir gözat umarım yardımı olur.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
kardeşim pc eskiyse ne yüklersen yükle hızlanmaz, ssd yoksa ssd takılabilir bu hızlandırır. İndirme yaparken fazla program açık olduğu için ram yeterseiz olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
Bende 2005 model laptop var, eğer öyle yazılımla pc hızlandırma gibi mükemmel bir yöntem varsa söyle yenisini satıp eskisini kullanayım.
şu anda gidip ssd fln takamam birazdan amcaoğlum gelecek o yüzden yazılımsal bir yöntem istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,436
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom