Mavi Ekran Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Reaksiyon skoru
99
Günde 1 defa mavi ekran hatası alıyorum bazen ise 2 defa. Dosyalarımı paylaştım inceler misiniz? Teşekkür ederim.
SSD ve HDD sağlık kontrol ettim.
HDD: 100.
SSD: 90 civarıydı zaten yeni aldım.
RAM testi yaptım sorun çıkmadı.

Windows kopyalama işlemi yaptım eski SSD'den yeni SSD'ye bundan dolayı olabilir mi veya RAM'lar 3000 MHz'de çalışması için XMP açık, ondan olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows klanlama yaptıysan ondan oalbilir sıfırdan kurulum yaparsan sonun çözülür yüksek ihtimalle

windows klanlama yaptıysan ondan oalbilir sıfırdan kurulum yaparsan sonun çözülür yüksek ihtimalle
evet klonlama yaptım %100 çözüm olduğu bilsem direk yapacağımda belki sorunu formatsız halledebilirsem çok iyi olur bayabi dosya var

cmd den yöetici olarak çalıştır sfc/scannow yap
enter bas taram yapıp onarım yapar bi dene şansını

Bir tane mavi ekran hatanı Ekran kartı driveri yüzünden almışsın. Ekran kartı driverini temizleyip 0'dan yükleyebilir misin?

1640009251275.png

Windows'u resetleyebilirsin. Büyük ihtimal birsürü Reg entry eksik olduğu için alıyorsundur bu hatayı. Windowsu resetlemeyi dene

Bir tane mavi ekran hatanı Ekran kartı driveri yüzünden almışsın. Ekran kartı driverini temizleyip 0'dan yükleyebilir misin?

Alıntıyı görüntüle

Windows'u resetleyebilirsin. Büyük ihtimal birsürü Reg entry eksik olduğu için alıyorsundur bu hatayı. Windowsu resetlemeyi dene
windows resetleme dediğin format mı eğer formatsa win11 geçmemi tavsiye eder misin

Geri