Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

Emir4717

80+
Pc nin ekran Kartı driverini yukluyordum Yeniden Başlatması gerek dedi Şimdi De açılmıyor hep Mavi Ekran Veriyor Napicagim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
PC nin ekran Kartı driverini yukluyordum Yeniden Başlatması gerek dedi Şimdi De açılmıyor hep Mavi Ekran Veriyor Napicagim
Bilgisayar hiç mi açılmıyor?
Doğru driver yüklediğine emin misin?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Bilgisayar açılıyor ama durmadan Mavi ekran mı veriyor ?

Emir4717

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar hiç mi açılmıyor?
Doğru driver yüklediğine emin misin?
Ekran kartı çok Eski Bi siteden Buldum Yükledim Şimdi açılıyor Ama mavi ekrandan masaüstüne gidemiyorum Format Atsam düzelir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar açılıyor ama durmadan Mavi ekran mı veriyor ?
Ekran kartı çok Eski Bi siteden Buldum Yükledim Şimdi açılıyor Ama mavi ekrandan masaüstüne gidemiyorum Format Atsam düzelir mi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ekran kartı ne?
Windows kaç kullanıyorsunuz?
İndirdiğiniz sürücünün sürümü kaç?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Yanlış Bilgilendirme
Direk Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise hdd diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk

Emir4717

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ne?
Windows kaç kullanıyorsunuz?
İndirdiğiniz sürücünün sürümü kaç?
Windows 10
Sis Mirage 3 Graficks
Sürüme bakmadım
Zaten millatann önce kalan notebook
3gb ram 250gb HDD pentium t4300

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Direk Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise HDD diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk
Hemen böyle bir yargıya karar vermezsiniz! Mavi ekranın birçok sebebi var.

Windows 10
Sis Mirage 3 Graficks
Sürüme bakmadım
Zaten millatann önce kalan notebook
3gb ram 250gb HDD pentium t4300
Format atın en iyisi.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Direk Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise HDD diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk
Daha minidump dosyası bile olmadan böyle bir kanıya varmanız doğru değil

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Hemen böyle bir yargıya karar vermezsiniz! Mavi ekranın birçok sebebi var.
Öyle bir yargıya sallayarak ulaşmıyorum aynı sorunu defalarca yaşamış biri olarak izlemesi gereken yolu gösteriyorum çökmüş bir sistemi önce sistem olarak düzeltmesi gerektini sonra donanımsal bir hata olup olmadığını kontrol etmesini gerektini söylüyorum !.

Daha minidump dosyası bile olmadan böyle bir kanıya varmanız doğru değil
Çökmüş bir sistemin minidump dosyasını almak bu işi yapabilirmisiniz peki fark ederseniz bilgisayar açılıyor ama masaüstü gidemiyorum diyor Mavi ekran veriyor diyor daha dikkatli okumanızı istiyorum konuyu ?

Yellow101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vanessa
Mavi ekran hatası, donanım, uyumsuz yazılım, virüs, sabit disk hasarı veya diğer bazı nedenler gibi birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Bilgisayarı yeniden başlatsanız bile aynı sorun olursa, nedenlerini bulmaya ve çözüm ile düzeltmeye çalışabilirsiniz. Sanırım sorun video kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. Video kartının sürücü yazılımını yeniden kurmayı denediniz mi? Cevabınız evet ise, gerçek nedenleri bulmak için çözümü burada tek tek deneyebilirsiniz.
https://www.reneelab.com/blue-screen-of-death.html

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Kardeşim konunun ayrı bir takipçisi olacam eğer sorunu bu anlattıklarımla çözersen tekrardan dönüş yapmanı beklicem

Emir4717

80+
Mavi ekran hatası, donanım, uyumsuz yazılım, virüs, sabit disk hasarı veya diğer bazı nedenler gibi birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Bilgisayarı yeniden başlatsanız bile aynı sorun olursa, nedenlerini bulmaya ve çözüm ile düzeltmeye çalışabilirsiniz. Sanırım sorun video kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. Video kartının sürücü yazılımını yeniden kurmayı denediniz mi? Cevabınız evet ise, gerçek nedenleri bulmak için çözümü burada tek tek deneyebilirsiniz.
https://www.reneelab.com/blue-screen-of-death.html
Hocam Şuan Format Atıyorum İns düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom