Bilgisayar hiç mi açılmıyor?PC nin ekran Kartı driverini yukluyordum Yeniden Başlatması gerek dedi Şimdi De açılmıyor hep Mavi Ekran Veriyor Napicagim
Ekran kartı çok Eski Bi siteden Buldum Yükledim Şimdi açılıyor Ama mavi ekrandan masaüstüne gidemiyorum Format Atsam düzelir miBilgisayar hiç mi açılmıyor?
Doğru driver yüklediğine emin misin?
Ekran kartı çok Eski Bi siteden Buldum Yükledim Şimdi açılıyor Ama mavi ekrandan masaüstüne gidemiyorum Format Atsam düzelir miBilgisayar açılıyor ama durmadan Mavi ekran mı veriyor ?
Ekran kartı ne?Ekran kartı çok Eski Bi siteden Buldum Yükledim Şimdi açılıyor Ama mavi ekrandan masaüstüne gidemiyorum Format Atsam düzelir mi
Windows 10Ekran kartı ne?
Windows kaç kullanıyorsunuz?
İndirdiğiniz sürücünün sürümü kaç?
Hemen böyle bir yargıya karar vermezsiniz! Mavi ekranın birçok sebebi var.Direk Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise HDD diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk
Format atın en iyisi.Windows 10
Sis Mirage 3 Graficks
Sürüme bakmadım
Zaten millatann önce kalan notebook
3gb ram 250gb HDD pentium t4300
Daha minidump dosyası bile olmadan böyle bir kanıya varmanız doğru değilDirek Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise HDD diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk
Öyle bir yargıya sallayarak ulaşmıyorum aynı sorunu defalarca yaşamış biri olarak izlemesi gereken yolu gösteriyorum çökmüş bir sistemi önce sistem olarak düzeltmesi gerektini sonra donanımsal bir hata olup olmadığını kontrol etmesini gerektini söylüyorum !.Hemen böyle bir yargıya karar vermezsiniz! Mavi ekranın birçok sebebi var.
Çökmüş bir sistemin minidump dosyasını almak bu işi yapabilirmisiniz peki fark ederseniz bilgisayar açılıyor ama masaüstü gidemiyorum diyor Mavi ekran veriyor diyor daha dikkatli okumanızı istiyorum konuyu ?Daha minidump dosyası bile olmadan böyle bir kanıya varmanız doğru değil
Kardeşim konunun ayrı bir takipçisi olacam eğer sorunu bu anlattıklarımla çözersen tekrardan dönüş yapmanı beklicemDirek Mavi ekran veriyorsa zaten ikinçi seçenek yok format atın eğer format esnasında kurulumunu yaparken format atılmıyor ise HDD diskiniz bozuk format atıldı ama tam masaüstü gelecekken mavi Erkan hatası alırsan işlemçin güç çekemiyor eğer hepsi tamam ekran kartı driver kurarken mavi ekran hatası alıyorsan ekran kartın bozuk
Hocam Şuan Format Atıyorum İns düzelirMavi ekran hatası, donanım, uyumsuz yazılım, virüs, sabit disk hasarı veya diğer bazı nedenler gibi birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Bilgisayarı yeniden başlatsanız bile aynı sorun olursa, nedenlerini bulmaya ve çözüm ile düzeltmeye çalışabilirsiniz. Sanırım sorun video kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. Video kartının sürücü yazılımını yeniden kurmayı denediniz mi? Cevabınız evet ise, gerçek nedenleri bulmak için çözümü burada tek tek deneyebilirsiniz.
https://www.reneelab.com/blue-screen-of-death.html