Anakartin sitesinden realtek surucusu olur
bulamadım ki3 veya 4. defa yazacağım sanırım, ilk mesajımda ses sürücüsünün direkt indirme bağlantısı var. Evet, anakartın sitesinden.
AynenAlıntıyı görüntüleen alttaki sanırım benim windows sürümü 2004
yok düzelmedi yine mavi ekran hatası aldımAynen
Hocam pc de kulaklik falan bağliysa onu çikarirmisin pc denYardımlarınız için çok teşekkür ederim @FightForHonor @Bora Dere inşallah çözülmüştür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok düzelmedi yine mavi ekran hatası aldım
Yakalayabildiğim hata kodları:
APC_INDEX_MISMATCH
IRQL_GT_ZERO_AT_SYSTEM_SERVICE
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Son çare bilgisayarcı
evet var çıkarıyımHocam PC de kulaklik falan bağliysa onu çikarirmisin PC den
Ondan sonra driveri yükleevet var çıkarıyım
Alıntıyı görüntüle
baya bişey var ne yapacağım
ben hangisi[Çözüldü] Gigabyte B450M S2H Realtek HD Audio drıver kurma sorunu - Technopat Sosyal
Bir elektrik gitmesiyle Realtek HD Audio driverımı kabettim. Yani Realtek HD Audio driver Manager'a ulaşamıyorum. Gigabyte'ın sitesinden indirdiğimde kurup PC'yi yeniden başlatıyor ve yeniden başlattıktan sonra da tekrar kurulum ekranı geliyor ve tekrar kurulum yapıyorum(sonsuza kadar devam...www.technopat.net
[Çözüldü] Gigabyte B450M S2H Realtek HD Audio drıver kurma sorunu - Technopat Sosyal
Bir elektrik gitmesiyle Realtek HD Audio driverımı kabettim. Yani Realtek HD Audio driver Manager'a ulaşamıyorum. Gigabyte'ın sitesinden indirdiğimde kurup PC'yi yeniden başlatıyor ve yeniden başlattıktan sonra da tekrar kurulum ekranı geliyor ve tekrar kurulum yapıyorum(sonsuza kadar devam...www.technopat.net
Bas bi mavi bir ekran açilacak realtek yazacak
evet ikisinide yükledim ama birinden bilmemne wizard yükleniyor 2.sinde kaldırılıyor dediBas bi mavi bir ekran açilacak realtek yazacak
ben kulaklığımı kullanamıcam mı dersim başlıcakBas bi mavi bir ekran açilacak realtek yazacak
Abi mavi ekran hatası çözülmezse ne yapmalıyım senceBas bi mavi bir ekran açilacak realtek yazacak
Kulakligi takma şimdilik mavi ekran yemezsen takevet ikisinide yükledim ama birinden bilmemne wizard yükleniyor 2.sinde kaldırılıyor dedi
ben kulaklığımı kullanamıcam mı dersim başlıcak
Abi mavi ekran hatası çözülmezse ne yapmalıyım sence