windows 10 mavi ekran

Reaksiyon skoru
0
Merhaba sistemim
asus tuf x570 gaming plus anakart
ryzen 7 2700x
gskill tridenz 32 gb 3600 mhz ram
rtx 2060 super gaming 8 gb
rm650 80+gold psu

bazen mavi ekran veriyor bazen sadece hata vermeden oyundan atıyor sizce nedenleri nelerdir.
bu arada ekran kartı fazla ısınıyor ondan desem ısınmıyor da.

Hocam bu olay yeni bir uygulama yükledikten sonramı başladı?(Kusura bakmayın mavi ekran verdiğini görmedim direk kapanıyor diye gördüm.)

Son düzenleme:
ssd olarak ne kullanıyorsun? mavi ekrana sebep olan ssdler var

adata sx6000 pro 512 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla napacağım bilmiyorum ya
Hocam mavi ekran hatasını siz bir uygulama yükledikten sonramı başladı? Mesela oyun indirmişsinizdir yakın zamanda hatırlıyormusunuz?

Yazılımsal olarak:Yeni yüklenen programlar ve sürücüler. Eski programlar ve sürücüler. Bozulmuş sistem dosyaları. Virüsler . Uyumsuz BIOS sürümü
Donanımsal nedenler:Yetersiz hava dolaşımı. Yetersiz depolama alanı. Bilgisayara bağlı gereksiz donanımlar.Gevşek anakart kabloları .Bozulmuş bir parça sebep olabilir

Yazılımsal olarak:Yeni yüklenen programlar ve sürücüler. Eski programlar ve sürücüler. Bozulmuş sistem dosyaları. Virüsler . Uyumsuz BIOS sürümü
Donanımsal nedenler:Yetersiz hava dolaşımı. Yetersiz depolama alanı. Bilgisayara bağlı gereksiz donanımlar.Gevşek anakart kabloları .Bozulmuş bir parça sebep olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi biosu güncelliyim olmazsa format atcaz ya napalım

Geri