Windows 10 Mu 11mi kullanmak daha mantıklı?

İts'V

80+
Reaksiyon skoru
11
Selam sıstemımde bır sıkıntı olmustu wındows 1 kullanıyordum formtla 10 a gectım sıstemım :Amd radeon 7700 xt amd ryzen 5 5600 32 ram 512 ssd sızce wındows 10 pro mu alayım yoksa wındows 11 mı geceyım tekrardan 10 oyunlara daha optımıze dıyorlar sizin fıkrınız ne wındows 10 home kullanıyorum

Win10 için yakında destek kesilecek ve güvenlik açığı oluşmaya başlayacak. Bazı program ve yazılımlar yavaştan win10 için desteğini zayıflatabilir. Maalesef Win11 geçmek daha mantıklı gibi. Eğer sizin için bunlar problem değilse W12 tanıtılana kadar bekle.

Win10 için yakında destek kesilecek ve güvenlik açığı oluşmaya başlayacak. Bazı program ve yazılımlar yavaştan win10 için desteğini zayıflatabilir. Maalesef Win11 geçmek daha mantıklı gibi. Eğer sizin için bunlar problem değilse W12 tanıtılana kadar bekle.
pekı hocam pro gecmeye gerek varmı yoksa home da takılayım mı
evet bencede en mantıklısı 12 nin duyurulmasını beklemek

pekı hocam pro gecmeye gerek varmı yoksa home da takılayım mı
evet bencede en mantıklısı 12 nin duyurulmasını beklemek
Eğer pro özelliklerini kullanmayacaksınız gerek yok.

whats_the_difference_between_windows_10_home_and_pro-vaFyEE.webp

bır baktıgımda o kadarda onemlı degılmıs gorusun ıcın tesekkurler hocam.

5600 için windows 10 daha iyi olabilir

Win 11 her sistem için daha iyidir Özellikle optimize edersen.

bu videoya görede windows 10 her türlü 11 i tokatlayip geçiyor buna ne diyeceksin
Kardeşim bir video atmışsın bana ordan hesap sormaya çalışıyosun ben sana 10 video atarım sen bana 1 2 tane araştırıp atarsın. Özellikle telemetri ve o videodaki core isolation kapatıldıktan sonra win 11 performansı çok mükemmel oluyor. + Bir kere direct x12 nin bile tam performansını alamayacağın sistemi neden kuracaksın ki ? Optimizasyon yüksek fazla fps istiyorsan direct x12 nin en son sürümünü kullanmayacaksın 10 kullanarak daha doğrusu kullanamayacaksın. Direct x12 ultimate sadece 11 destekliyor çünkü. E o zaman rtx 50 serisi veya 9070 xt kart almanın ne mantığı var ? 😂. Win 11 çıktığından beri win 11 kullanırım sanki 10 ilk çıktığında mükemmel bir sistemmiş gibi pazarlamanıza bayılıyorum 😂 11 23h2 ve 24h2 mükemmel sistemler. Güzel bir optimizasyon ile o videolardaki fps leri alabilirsin.
ayrıca 11 ile 10 un tek farkı aldıkları fps değil çektikleri güç miktarı + %1 lik fps tir, %1 fps de her zaman 11 fark atar. Ha benim videom doğru direct x12 ultimate de gerek yok win 10 çok iyi diyosan bi test yapıp konu açarsın biz de geçeriz.

Kardeşim bir video atmışsın bana ordan hesap sormaya çalışıyosun ben sana 10 video atarım sen bana 1 2 tane araştırıp atarsın. Özellikle telemetri ve o videodaki core isolation kapatıldıktan sonra win 11 performansı çok mükemmel oluyor. + Bir kere direct x12 nin bile tam performansını alamayacağın sistemi neden kuracaksın ki ? Optimizasyon yüksek fazla fps istiyorsan direct x12 nin en son sürümünü kullanmayacaksın 10 kullanarak daha doğrusu kullanamayacaksın. Direct x12 ultimate sadece 11 destekliyor çünkü. E o zaman rtx 50 serisi veya 9070 xt kart almanın ne mantığı var ? 😂. Win 11 çıktığından beri win 11 kullanırım sanki 10 ilk çıktığında mükemmel bir sistemmiş gibi pazarlamanıza bayılıyorum 😂 11 23h2 ve 24h2 mükemmel sistemler. Güzel bir optimizasyon ile o videolardaki fps leri alabilirsin.
ayrıca 11 ile 10 un tek farkı aldıkları fps değil çektikleri güç miktarı + %1 lik fps tir, %1 fps de her zaman 11 fark atar. Ha benim videom doğru direct x12 ultimate de gerek yok win 10 çok iyi diyosan bi test yapıp konu açarsın biz de geçeriz.
bla bla, aynen haklısın googleya ram indir yazıp fps arttir sen

biraz baktım mesajlarına, cidden cahilin önde gidenisin. windows defender ile edgeyi silip kendini çok iyi tweaker gibi görüyorsun sanırım. oyunlar ve fps hakkinda gram bir şey bilmedigin her önüne gelene "fpsyi sabitle, monitor hzsinden daha yuksegine gerek yok" demenden belli. rtx5000 ile rx9000 serisiyle alakali bir şeyler gevelemişsin daha kendinde 3000 serisinden laptop var. neyse sen 148 fps cs oynamaya devam 😀👏👏

artık 11 ya. win 10 ile artık vedalaşılmalı
good bye my friend goodbye win 10 :uzgunpeepo: 👋

biraz baktım mesajlarına, cidden cahilin önde gidenisin. windows defender ile edgeyi silip kendini çok iyi tweaker gibi görüyorsun sanırım. oyunlar ve fps hakkinda gram bir şey bilmedigin her önüne gelene "fpsyi sabitle, monitor hzsinden daha yuksegine gerek yok" demenden belli. rtx5000 ile rx9000 serisiyle alakali bir şeyler gevelemişsin daha kendinde 3000 serisinden laptop var. neyse sen 148 fps cs oynamaya devam 😀👏👏
148 değil de 200 oynasam ne değişecek dostum bana bi anlatsana 144 hz ekranda 200 fps nasıl görüyosun ? Yani sende bunu gereklilik daha fazla fps olmalı duygusunu tetikleyen şey nedir engin bilginle millete laf sokmaya çalışacağına burda açıklayabilirsin. 3000 serisi laptop olan 5k serisine laf edemez diye kanun mu çıktı yoksa ben duymadım çünkü. Win defender ve edge silmekten daha büyük tweakların varsa rehber bekleriz burda boş atma. Sana 144 hz monitöründe 300 fps ile eğlenceler dilerim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hüü öyle mi yapiyim tamam abi 😂 ulen işinize de iyi gelmiyor he kendi doğrunuzu kabul ettirecez diye çıldırıyonuz valla. Biyodaki yazı çok güzel bak kitabı okuycağını sanmam ama kitabı da tavsiye ederim 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri