Kardeşim bir video atmışsın bana ordan hesap sormaya çalışıyosun ben sana 10 video atarım sen bana 1 2 tane araştırıp atarsın. Özellikle telemetri ve o videodaki core isolation kapatıldıktan sonra win 11 performansı çok mükemmel oluyor. + Bir kere direct x12 nin bile tam performansını alamayacağın sistemi neden kuracaksın ki ? Optimizasyon yüksek fazla fps istiyorsan direct x12 nin en son sürümünü kullanmayacaksın 10 kullanarak daha doğrusu kullanamayacaksın. Direct x12 ultimate sadece 11 destekliyor çünkü. E o zaman rtx 50 serisi veya 9070 xt kart almanın ne mantığı var ?

. Win 11 çıktığından beri win 11 kullanırım sanki 10 ilk çıktığında mükemmel bir sistemmiş gibi pazarlamanıza bayılıyorum

11 23h2 ve 24h2 mükemmel sistemler. Güzel bir optimizasyon ile o videolardaki fps leri alabilirsin.
ayrıca 11 ile 10 un tek farkı aldıkları fps değil çektikleri güç miktarı + %1 lik fps tir, %1 fps de her zaman 11 fark atar. Ha benim videom doğru direct x12 ultimate de gerek yok win 10 çok iyi diyosan bi test yapıp konu açarsın biz de geçeriz.