Windows 10 Mu 11mi kullanmak daha mantıklı?

Destek bitene kadar 10

148 değil de 200 oynasam ne değişecek dostum bana bi anlatsana 144 hz ekranda 200 fps nasıl görüyosun ? Yani sende bunu gereklilik daha fazla fps olmalı duygusunu tetikleyen şey nedir engin bilginle millete laf sokmaya çalışacağına burda açıklayabilirsin. 3000 serisi laptop olan 5k serisine laf edemez diye kanun mu çıktı yoksa ben duymadım çünkü. Win defender ve edge silmekten daha büyük tweakların varsa rehber bekleriz burda boş atma. Sana 144 hz monitöründe 300 fps ile eğlenceler dilerim 😂
frame latency diye bir şey var
çok sade aciklamasi, izleyip ogrenebilirsin. tabi hz arttikca daha fazla fps almandaki yaşadığın akıcılık farkı azalıyor, ama 144hz yinede farkın hissedilecegi bir hz. 144 hzde 144 fps ile 1000 fps arasindaki fark çok rahat hissedilir ama tabi önce 1000 fps alacak kadar iyi pc kullanıp o farkı hissetmek lazım.

valla tweak paylaşıp sonrasinda pcsinde bir şeyleri bozacak insanlarla uğraşmak istemiyorum, ki zaten bedavaya vaktimi harcayipta millete fps kazandirmak umrumda değil. kâr amacı gütmeyen kuruluş muyum ben 😅

son olarak 480hz monitörum var ve cs2 de 700 fps ortalama alıyorum, yinede sağol eğlenceler dilemişsin

Win 10 desteği bittiğinde güncelleme almayacak. Hiç kasma yaşamazsınız. Mis gibi. Tıkır tıkır çalışır.

frame latency diye bir şey var
çok sade aciklamasi, izleyip ogrenebilirsin. tabi hz arttikca daha fazla fps almandaki yaşadığın akıcılık farkı azalıyor, ama 144hz yinede farkın hissedilecegi bir hz. 144 hzde 144 fps ile 1000 fps arasindaki fark çok rahat hissedilir ama tabi önce 1000 fps alacak kadar iyi pc kullanıp o farkı hissetmek lazım.

valla tweak paylaşıp sonrasinda pcsinde bir şeyleri bozacak insanlarla uğraşmak istemiyorum, ki zaten bedavaya vaktimi harcayipta millete fps kazandirmak umrumda değil. kâr amacı gütmeyen kuruluş muyum ben 😅

son olarak 480hz monitörum var ve cs2 de 700 fps ortalama alıyorum, yinede sağol eğlenceler dilemişsin
Evet frame latency diye bir şey var ama atıyorum 80 fps 10 ms ile oynamak var düzenli veya çoğu sahnelerde özellikle çatışma sahnelerinde değişken gecikme süresiyle oynamak var. Ben sabit gecikme ve sabit fps oynamanın taraftarı bir topluluktan geliyorum sen yüksek fps daha iyi kafasında olabilirsin benim umrumda değil. Ama çoğu sahnede iyi fps iyi gecikme alıp yeri geldiğinde kötü gecikme süreleri almak kötü fps almak senin oynayış stilini etkiler. Zaten bunları dert etmeyecek bilgisayarı olana da fps cap yani kare hızı sınırlamayı önermedim :) gidip mesajıma daha düzgün bakarsan 165 hz monitör kullanan arkadaşa 200 fps alması gereksiz dedim ki çatışmalarda eminim o arkadaşın fps i 140 130 lara düşecektir. Tweak'ı al ben kafana göre yap demiyorum ayrıca saçmasapan her gördüğünü kapatmazsan tweakda herhangi bir sıkıntı olmaz. Kendim bilgisayar tamiri de yaparım kendi bilgisayarımı da özelleştiririm elime geçen her bilgisayarı da özelleştirdim. Tweak yapmayan ve serviste sadece os kurmayı bilenlere gönderdiğimde asıl sıkıntı yaşadım ben :) yani sadece os kurmayı bilmek seni bilgisayar bilgini yapmıyor. Senin mesajlarına da baktım amd fanboy vs gibi şeyler diyerek millete sataşıp durmuşsun foruma cumartesi üye olup. Bu kadar bu forumu düşünme veya marka savunucusu olmaya gerek yok iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Tweak iyi yapılırsa her sistemi hızlandırır biz 7 den beri tweak yapıyoruz tavsiye ederim :)

Beyler hadı tamaam wın 10 daha ıyı olabılır ama destegı kesılınce herkes paşa paşa wın 11 e gecıcek ayrıca cokta kalmadı dsetegının kesılmesıne bende wın 10 tarafındayım ama maaglesef acı gercek bu

Selam sıstemımde bır sıkıntı olmustu wındows 1 kullanıyordum formtla 10 a gectım sıstemım :Amd radeon 7700 xt amd ryzen 5 5600 32 ram 512 ssd sızce wındows 10 pro mu alayım yoksa wındows 11 mı geceyım tekrardan 10 oyunlara daha optımıze dıyorlar sizin fıkrınız ne wındows 10 home kullanıyorum
Xp en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,452
Üyeler
184,163
Son üye
tottiiiii
Geri