10 Kullanın 11 henüz tam oturmadı 2022 gibi veya aralık ayında (2021) çok rahat geçersiniz.Herkese merhaba. Sizce win 10 mu yoksa win 11 mi daha iyi? Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.
Knk win 10 dan 11 e geçtim müqq aharlar fln sağ tık yaptıgında çıkan yer fln hızlı başlat ve uygulamada koşeler yuvarlak gibi çok ii indirHerkese merhaba. Sizce win 10 mu yoksa win 11 mi daha iyi? Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.
Knk bence çok güzel10 Kullanın 11 henüz tam oturmadı 2022 gibi veya aralık ayında (2021) çok rahat geçersiniz.
Tam oturmayan hayla sorun çıkartan Windows 11 çok mu iyi diyorsun? Aralık veya 2022 de daha iyisini göreceksin.Knk win 10 dan 11 e geçtim müqq aharlar fln sağ tık yaptıgında çıkan yer fln hızlı başlat ve uygulamada koşeler yuvarlak gibi çok ii indir
ben Türkçe bilmeyenKnk win 10 dan 11 e geçtim müqq aharlar fln sağ tık yaptıgında çıkan yer fln hızlı başlat ve uygulamada koşeler yuvarlak gibi çok ii indir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk bence çok güzel
Güzel hoş ama hayla sorunlu 11.Knk bence çok güzel
Aharlar değil ayarlar olcaktıben Türkçe bilmeyen
tek sorun o mu ? Technopat olsaydı burası perma yemiştinAharlar değil ayarlar olcaktı
yarın bilgisayarım geliyor o zaman denerimBen de cıktıgından ıtıbaren kullanıyorum.Hıc sorun olmadı onemlı sorunlarada zaten bır kac guncelleme geldı su an gayet stabıl calısıyor.Tavsıye ederım en azından dene sonra wın10 donersın cok dosyan yoksa.Oynadıgım oyunlarda bunlar hıc bırınde sorun olmadı.