Neler Yeni

WİNDOWS 10 OEM KEY KURULUMU

Eness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Aytekin
Merhaba.Windows 8.1 kullanıcısıyım internetten güvendiğim bir siteden WİNDOWS 10 PRO OEM key almak istiyorum fakat kurulumla ilgili en ufak bir fikrim yok.Ama burdan sizlere aklıma takılan birkaç soru sormak istiyorum.
Öncelikle
-ben bu windowsu, deneme sürümü olarak mı kurmalıyım? yani internetten microsoftun kendi sitesinden bir deneme sürümü kurup daha sonra ürün anahtarını mı etkinleştirmelimiyim
-etkinleştirme kodunu girdikten sonra yapacağım başka bir şey var mı?
-yada bilgisayarcının mı yolunu tutmalıyım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Öncelikle temiz format atmanız lazım.
Kurulum ekranına gelince sizden key girmenizi istiyor zaten yoksa deneme sürümü kullan seçeneği var.
Key girdikten sonra bişey yapmanıza gerek yok.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Merhaba.Windows 8.1 kullanıcısıyım internetten güvendiğim bir siteden WİNDOWS 10 PRO OEM key almak istiyorum fakat kurulumla ilgili en ufak bir fikrim yok.Ama burdan sizlere aklıma takılan birkaç soru sormak istiyorum.
Öncelikle
-ben bu windowsu, deneme sürümü olarak mı kurmalıyım? yani internetten microsoftun kendi sitesinden bir deneme sürümü kurup daha sonra ürün anahtarını mı etkinleştirmelimiyim
-etkinleştirme kodunu girdikten sonra yapacağım başka bir şey var mı?
-yada bilgisayarcının mı yolunu tutmalıyım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Farketmez kurulumda da kurabilirsiniz sonradan da oem keyler bir anakarta bir defa kullanılabilir format atarken uçmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom