https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB ben buradan almıştımHayırlı akşamlar. Yukarıda da belirttiğim gibi win 10 oem key sitesi arıyorum. Önerebileceğiniz ucuz,güvenilir site varsa yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
yani pro iyidir ama siz bilirsinizTeşekkür ederim. Galiba burda normal win 10 yok
yapabilirsin hocamPeki normal win 10 deneme sürümü ise onu bu key le pro yapabilirmiyim
Cmd'yi açıp "slmgr -dli" yazıp atabilir misin?
Tamamdır hocam. Çok sağol yardımın için. Galiba satın alıcam onuyapabilirsin hocam
Hocam onu yaptımda belirli bi süre sonra windows etkinleştir yazısi çikti. Onu süreklı tekrar yapmak gerekiyor. Hemde pek güvenli değil diyorlar. Key satın alırsam bi kez etkinlwştirmem yeterli olur diye düşunuyorum.Cmd'yi açıp "slmgr -dli" yazıp atabilir misin?
Hocam size demedim. Arkadaşa dedim. Attığı yerin sattığı keylerin tipini öğrenmek için. MAK key sattılarsa almamak lazım, alanın iade etmesi doğru olur.Hocam onu yaptımda belirli bi süre sonra windows etkinleştir yazısi çikti. Onu süreklı tekrar yapmak gerekiyor. Hemde pek güvenli değil diyorlar. Key satın alırsam bi kez etkinlwştirmem yeterli olur diye düşunuyorum.
Kusura bakma hocam yanlış anlamışım.Hocam size demedim. Arkadaşa dedim. Attığı yerin sattığı keylerin tipini öğrenmek için. MAK key sattılarsa almamak lazım, alanın iade etmesi doğru olur.
7mh26 yazıyor başka bir şey bulamadımHocam size demedim. Arkadaşa dedim. Attığı yerin sattığı keylerin tipini öğrenmek için. MAK key sattılarsa almamak lazım, alanın iade etmesi doğru olur.
Ekran görüntüsü atar mısınız?7mh26 yazıyor başka bir şey bulamadım
Ekran görüntüsü atar mısınız?