Neler Yeni

Windows 10 Otomatik Onarım Hatası SrtTrail.txt

Erkan059

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Siner
Arkadaşlar öncelikle merhabalar forumda yeniyim sizinle bir sorunumu paylaşmak istedim laptop a yeni Windows 10 yükleyerek format attım bu gün açtığımda resimdeki hatayı alıyoum sistem geri yükleme den geri yüklemeyi denedim hata verdi sıfırlamayı denedim olmadı hata mesajı bile vermedi başka çözüm olan CMD den kodlar giriyordum girdiğim kodlar
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe /fixboot
bootrec.exe /rebuildbcd
Ancak fixboot kodunu girdiğimde erişim engellendi hatasını alıyorum başka videolara baktım o kodları da girdim olmadı bu hata hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

IMG_20200402_223904.jpg

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar öncelikle merhabalar forumda yeniyim sizinle bir sorunumu paylaşmak istedim laptop a yeni Windows 10 yükleyerek format attım bu gün açtığımda resimdeki hatayı alıyoum sistem geri yükleme den geri yüklemeyi denedim hata verdi sıfırlamayı denedim olmadı hata mesajı bile vermedi başka çözüm olan CMD den kodlar giriyordum girdiğim kodlar
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe /fixboot
bootrec.exe /rebuildbcd
Ancak fixboot kodunu girdiğimde erişim engellendi hatasını alıyorum başka videolara baktım o kodları da girdim olmadı bu hata hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
UEFI olarak Windows 10 kurun.

Erkan059

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Siner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara format attığım USB belleği buldum tekrar format atarak sorunumu çözmüş bulunmaktayım şimdi USB yi uefi Windows 10 olarak tekrar kuracağım yardım için teşekkürler

Top Bottom