Windows 10'da şifreyi nasıl kaldırabilirim?
Alıntıyı görüntüle
Değiştir de. Yeni şifre kısmına hiç bir şey yazmadan devam et.Windows 10'da şifreyi nasıl kaldırabilirim?
Alıntıyı görüntüle
PIN' i kaldırmak için Ayarlar - Hesaplar - Oturum Açma Seçenekleri bölümünde PIN bölümünde ''PIN imi unuttum'' seçeneğiyle önce PIN i kaldırın, daha sonra, önceki mesajda dediğim işlemi gerçekleştirip parolanızı kaldırın.Olmadı..
İşe yaradı mı?Olmadı..
Olmadı.PIN' i kaldırmak için Ayarlar - Hesaplar - Oturum Açma Seçenekleri bölümünde PIN bölümünde ''PIN imi unuttum'' seçeneğiyle önce PIN i kaldırın, daha sonra, önceki mesajda dediğim işlemi gerçekleştirip parolanızı kaldırın.
PIN'imi ayarla deyince ne diyor?
Arama kısmına ''netplwiz'' yazıp komutu çalıştırın ve yukarıdaki ''Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir'' işaretli kutucuğun tikini kaldırın. ''Uygula'' dedikten sonra parolanızı ilgili kutucuklara girin ve bir daha hiçbir parola işlemi olmadan masaüstüne ulaşın.Microsoft hesabıyla giriş yapıp, pin oluşturmamı istiyor.
Böyle yapmıştım ama ilk önce bir pin ayarlayın sonra bunu yapınArama kısmına ''netplwiz'' yazıp komutu çalıştırın ve yukarıdaki ''Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir'' işaretli kutucuğun tikini kaldırın. ''Uygula'' dedikten sonra parolanızı ilgili kutucuklara girin ve bir daha hiçbir parola işlemi olmadan masaüstüne ulaşın.
Windows 10'da şifreyi nasıl kaldırabilirim?
Alıntıyı görüntüle
İşte o tik bende yok.Arama kısmına ''netplwiz'' yazıp komutu çalıştırın ve yukarıdaki ''Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir'' işaretli kutucuğun tikini kaldırın. ''Uygula'' dedikten sonra parolanızı ilgili kutucuklara girin ve bir daha hiçbir parola işlemi olmadan masaüstüne ulaşın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle yapmıştım ama ilk önce bir pin ayarlayın sonra bunu yapın
Oldu, çok teşekkürler.
En iyi cevap olarak seçersen mutlu olurumİşte o tik bende yok.
Oldu, çok teşekkürler.
Microsoft hesabın olması gerekiyor sanırımİşte o tik bende yok.
Oldu, çok teşekkürler.
ama sorunu çözmüşsünMicrosoft hesabın olması gerekiyor sanırım