Windows 10 Parola Kaldırma

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,250
Windows 10'da şifreyi nasıl kaldırabilirim?
Pin.png

Son düzenleme:
PIN' i kaldırmak için Ayarlar - Hesaplar - Oturum Açma Seçenekleri bölümünde PIN bölümünde ''PIN imi unuttum'' seçeneğiyle önce PIN i kaldırın, daha sonra, önceki mesajda dediğim işlemi gerçekleştirip parolanızı kaldırın.
Olmadı.
IMG_20201022_185201.jpg

Microsoft hesabıyla giriş yapıp, pin oluşturmamı istiyor.
Arama kısmına ''netplwiz'' yazıp komutu çalıştırın ve yukarıdaki ''Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir'' işaretli kutucuğun tikini kaldırın. ''Uygula'' dedikten sonra parolanızı ilgili kutucuklara girin ve bir daha hiçbir parola işlemi olmadan masaüstüne ulaşın.
Post automatically merged:

Arama kısmına ''netplwiz'' yazıp komutu çalıştırın ve yukarıdaki ''Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir'' işaretli kutucuğun tikini kaldırın. ''Uygula'' dedikten sonra parolanızı ilgili kutucuklara girin ve bir daha hiçbir parola işlemi olmadan masaüstüne ulaşın.
Böyle yapmıştım ama ilk önce bir pin ayarlayın sonra bunu yapın

Post automatically merged:

Böyle yapmıştım ama ilk önce bir pin ayarlayın sonra bunu yapın
İşte o tik bende yok.
Oldu, çok teşekkürler. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,980
Üyeler
191,016
Son üye