Deneme sürümünde sadece bazı kişileştirme ayarlarını kullanamazsın, performansa herhangi bir etkisi olmaz.Beyler free dos bilgisayara kurmayı öğrendim şimdiki sorum ise deneme sürümü süreli bir şey mi ve bana sorun çıkartır mı ?
Kişileştirme ayarları dediğin bu renk filan yapıyorsun o değil mi ?Deneme sürümünde sadece bazı kişileştirme ayarlarını kullanamazsın, performansa herhangi bir etkisi olmaz.
resime gelip sağ tık yapınca masaüstünü değiştirirsin onu da belirteyimdeneme sürümünde oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz
duvar kağıdı filan değiştiremezsin(kişileştirme menüsünün çoğu aktif değil yani)
Süreli değil diye biliyorum doğru değil mi ?deneme sürümünde oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz
duvar kağıdı filan değiştiremezsin(kişileştirme menüsünün çoğu aktif değil yani)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
resime gelip sağ tık yapınca masaüstünü değiştirirsin onu da belirteyim![]()
Zaten sadece oyun birde öyle YouTube filandeneme sürümünde oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz
resime gelip sağ tık yapınca masaüstünü değiştirirsin onu da belirteyim![]()
süreli de olsa sınırsız da olsa şu var:Süreli değil diye biliyorum doğru değil mi ?
Zaten sadece oyun birde öyle YouTube filan
donanimarsivi.com
Evet, koyu tema gibi ayarları kullanamıyorsun sadece.Kişileştirme ayarları dediğin bu renk filan yapıyorsun o değil mi ?
Hangisini alacağım home olanı mi ?süreli de olsa sınırsız da olsa şu var:
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...donanimarsivi.com
sende hangi deneme sürümü varsa onuHangisini alacağım home olanı mi ?
bilgisayara sağ tık yap özelliklere tıkla orada yazarsende hangi deneme sürümü varsa onu
Para vermeden yapilabiliyorsak niye paralı yapmışlar ;Dsende hangi deneme sürümü varsa onu
Yine soracağım ama sorun çıkartır mı ?sende hangi deneme sürümü varsa onu
bilgisayara sağ tık yap özelliklere tıkla orada yazar
hangisi deneme sürümü mü etkinleştirme mi?Para vermeden yapilabiliyorsak niye paralı yapmışlar ;D
Yine soracağım ama sorun çıkartır mı ?
Etkinleştirme knk paraliya su an her yerdehangisi deneme sürümü mü etkinleştirme mi?
ikisi de çıkarmaz
sıkıntı çıkarmaz rahat olEtkinleştirme knk paraliya su an her yerde