İnternette 15-25TL ye satılan oem keylerden birini alacağım bilgisayarım için, çünkü windows 10 etkinleştir yazısı çok sinir bozucu. Kendinizin de almış olduğunuz güvenilir satıcı önerilerinizi bekliyorum.
Gittigidiyor'dan 1.5 yıl önce 10 tl ye aldım. hala çalışıyor hiçbir problemi yok. Lazım bana sitesinden iyi yorumları olan bir tanesini al pişman etmez.İnternette 15-25TL ye satılan oem keylerden birini alacağım bilgisayarım için, çünkü windows 10 etkinleştir yazısı çok sinir bozucu. Kendinizin de almış olduğunuz güvenilir satıcı önerilerinizi bekliyorum.
6 ay önce gittigidiyordan almıştım 10tl ye sorunsuz sıkıntısız hala kullanıyorum win 10 pro almıştımİnternette 15-25TL ye satılan oem keylerden birini alacağım bilgisayarım için, çünkü windows 10 etkinleştir yazısı çok sinir bozucu. Kendinizin de almış olduğunuz güvenilir satıcı önerilerinizi bekliyorum.
Ben jetlisans diye bir yerden aldım. 29 tl ye ve OEM key çıktı. Diğerlerinde MAK key çıkma şansı var. Jetlisans dan alabilirsinİnternette 15-25TL ye satılan oem keylerden birini alacağım bilgisayarım için, çünkü windows 10 etkinleştir yazısı çok sinir bozucu. Kendinizin de almış olduğunuz güvenilir satıcı önerilerinizi bekliyorum.
(Bazen sorun çıkabiliyor bu siteden ama alabilirsin)Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com