Neler Yeni

Windows 10 PRO için Anahtar Nereden Satın Almalıyım ?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar Windows10 PRO için anahtar almam lazım etkinleştirmek için. Nereleri önerirsiniz yardımcı olur musunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar Windows10 PRO için anahtar almam lazım etkinleştirmek için. Nereleri önerirsiniz yardımcı olur musunuz ?
Güvenilir olursa sevinirim uygun fiyatlı. Ve etkinleştirdikten sonra format atmak zorunda mıyım ?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer iş yerinde falan kullanmayacaksan. OEM KEY kullanabilirsin 20-30 TL civarında.
İş yerinde kullanmayacağım normal evde kullanacağım ama arada Word Excel vb giriyorum.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YazılımBudur dan almıştım ben güvenilir
İnternette araştırmamda MAK Key vb gördüm bunlar sıkıntı olur mu ben sadece Windowsu kişiselleştirmek için istiyorum. Ve oyun oynuyorum oyunlarımı etkiler mi MAK KEY

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Lazımbana'dan alabilirsiniz. 2 defa aldım sorun çıkmadı. Eğer kod çalışmaz ise adamlara mail atın yenisini gönderiyorlar.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir olursa sevinirim uygun fiyatlı. Ve etkinleştirdikten sonra format atmak zorunda mıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,731
Üyeler
169,613
Son üye
mixproo
Top Bottom