Öyle bir şey yok.bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak bilgisayarım windows 8.1 den win10 yaptığım için sıfırlarsam win8.1'e geri döner dediler bu doğru mu ona göre sıfırlayacağım
bölye ise başka bi altarnatif var mı sıfırlamayla
Hayır yine 10'da kalır.bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak bilgisayarım windows 8.1 den win10 yaptığım için sıfırlarsam win8.1'e geri döner dediler bu doğru mu ona göre sıfırlayacağım
peki ayarlar-güncelleme ve güvenlik-kurtarma ile ile yaparsam in 8'e geçer miHayır yine 10'da kalır.
Hayır.teşekkürler
Post automatically merged:
peki ayarlar-güncelleme ve güvenlik-kurtarma ile ile yaparsam in 8'e geçer mi
teşekkürler yardımınız içinHayır.
Önemli değil.teşekkürler yardımınız için
öyle bişey yok kim söylediyse sallamış :/bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak bilgisayarım windows 8.1 den win10 yaptığım için sıfırlarsam win8.1'e geri döner dediler bu doğru mu ona göre sıfırlayacağım
Bu arada virüs falan girdiyse sifirlicaksan o sıfırlama ise yaramıyor format atman en iyisibilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak bilgisayarım windows 8.1 den win10 yaptığım için sıfırlarsam win8.1'e geri döner dediler bu doğru mu ona göre sıfırlayacağım
bi arkadaşım bana video attı da ona bakarak söyledimöyle bişey yok kim söylediyse sallamış :/![]()
yok bilgisayarım biraz fazla dolu da temizlensin diyeBu arada virüs falan girdiyse sifirlicaksan o sıfırlama ise yaramıyor format atman en iyisi