E emirslm35 80+ Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emir Egemen 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mehmed emin Tosun yazmış: Hocam windows'un arama kısmına yazdınız mı dediğimi? Devamı için tıklayın... Merhaba denedim fakat değişmedi halen tırtırkl8
Mehmed emin Tosun yazmış: Hocam windows'un arama kısmına yazdınız mı dediğimi? Devamı için tıklayın... Merhaba denedim fakat değişmedi halen tırtırkl8
M Mehmed emin Tosun 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 743 Dahası Reaksiyon skoru 158 İsim Mehmed emin Tosun 8 Aralık 2023 #15 emirslm35 yazmış: Merhaba denedim fakat değişmedi halen tırtırkl8 Devamı için tıklayın... Bilemiyorum hocam o zaman, kusura bakmayın.
emirslm35 yazmış: Merhaba denedim fakat değişmedi halen tırtırkl8 Devamı için tıklayın... Bilemiyorum hocam o zaman, kusura bakmayın.
Xtonala 80+ Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 104 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Samet kaya 8 Aralık 2023 #16 HelpmeBabe yazmış: Aynı sorun bendede var Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Aralık 2023 Çözümü bilen varsa aydınlatsın bizi Devamı için tıklayın... Bendede vardı sorun amd software adrenalin İndirin orda ayar olarak netlik var onu %100 Çekin öyle düzeliyor
HelpmeBabe yazmış: Aynı sorun bendede var Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Aralık 2023 Çözümü bilen varsa aydınlatsın bizi Devamı için tıklayın... Bendede vardı sorun amd software adrenalin İndirin orda ayar olarak netlik var onu %100 Çekin öyle düzeliyor